Rumień zakaźny

ja słyszałam o tym, ale na szczęście nas to ominęło

umnie tez podejzewali naszczęście to nie to

nas omineło i całe szczescie

warto wiedziec ze coś takiego jest

ciekawa porada ja troszkę tylko na ten temat słyszałam

moja lekarka jak nie raz dzwonie do niej po porade to zawsze mowi, ze to pewnie rumien ale jeszcze racji nie miala bo te objawy sa podobne i do alergii i innych chorob z wysypka

o tej chorobie gdzies juz czytalam na necie mam nadzieje ze mala tego nie zalapie i ominie ja wielkim lukiem

Warto wiedzieć że cos takiego istnieje. Na szczęście to nas omineło i mam nadizeje ze mnie to nigdy nie spotka.

dlatego nawet najmniejsze obawy lepiej omowić z pediatrą a nie czekać

Mnie gdy coś niepokoiło to maszerowałam do przychodni i pytałam sie lekarza. Na szczeście mamy takiego pediatre ze lubi dociekliwych rodzicow.Zawsze mi odpowiedzial na męczące mnie pytania.

nie miałam pojęci o takiej chorobie

Angela, masz rację, że czasem lepiej się kilka razy zapytać za dużo niż mieć później wyrzuty sumienia że się nie dopilnowało.

Też mamy pediatrę, która chętnie odpowiada na wszystkie pytania i ma naprawdę imponującą wiedzę.

szkoda że ja nie mam takiego niestety

nieby takie niepozorne choroby a moga nam tak kobieta w ciąży zaszkodzić

ja również nie mam takiego oparcia w pediatrze żeby go o wszystko wypytywać i usłyszeć satysfakcjunującą odpowiedź a na rumień zakaźny córcia na całe szczęscie nie chorowała

Trafić na dobrego pediatrę w dzisiejszych czasach to sukces! tym bardziej w poradniach państwowych.

my tez mamy swietnego pediatre

mój pediatra jest ok :slight_smile: z resztą jest też lekarzem rodzinnym też i opiekuje się całą moją rodziną

Ja rodzinnego mam niefajnego lekarza ale pediatrzy u nas są wszyscy w porządku i to jest dla mnie najważniejsze.