Sadzenie roślinek 🌱

No tak z dziećmi trzeba uważać , mój syn akurat nic nie ściągał ciekawe jak będzie z córką

:rofl::rofl::rofl:
Ja sie z kwiatami lubie , ale jesli chodzi o aloes to tez sie nie dogadujemy . Do tego stopnia , ze odpuscilam :rofl: doszlam do wniosku , ze inne sie ze mna lepiej kolegują

1 polubienie

Ooo to jak Ty sobie nie dajesz rady to gdzie tam ja :speak_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

To mój aloes rośnie i się rozrasta

Ostatnio jeden oddałam bo miałam takie dwa

2 polubienia

To by było tak u mnie ja w ogóle nie mam kwiatów bo nie porafiłabym jeszcze o nich myśleć

A powiedzcie jakie kwiaty zwisające polecacie do półcienia? Mam fajne miejsce do powieszenia kwiatów w skrzynkach ale słońce jest tylko do południa i się zastanawiam czy jest sens coś tam kombinować :grinning:

Petunie czy surfinie spokojnie dadzą radę

No robi wrazenie :heart_eyes: nie bede chwalic :grin:
Ja dzisiaj zrobilam obchod po podworku i mam juz bejbi borowki i bejbi winogron :smiling_face_with_three_hearts:

A tutaj mała figa , jeszcze dobrze lisci nie poscila a juz figuje :rofl::see_no_evil:

2 polubienia

Właśnie supertunie sadze co roku i niby rosną ale szybko robią się rzadkie mimo podcinania a mam porównanie do innego miejsca w którym też wieszam i zdecydowanie w słońcu o wiele lepiej rosną

O matko ale piękny aloes , masz rękę do kwiatów . I ta monstera pamiętam jak wrzucałaś i ten aloes. Ja narazie dałam mamie żeby mi wychodowała aloes bo mój umarł jakiś czas temu .

A dziękuję bardzo :smiling_face_with_three_hearts: ja kocham kwiatki w domu i zdecydowanie lubię te zielone niekonieczne z kwiatami i bardzo o nie dbałam zawsze no ale teraz trochę inne priorytety i nieco mniej o nie dbam ale i tak jakoś dają radę :rofl:

@Mamusia22 ja mam surfinie albo petunie na
Balkonie który jest na wschód i słońce jest tylko rano do 12 i dają radę ….

Wooow :scream: mega :heart_eyes::heart_eyes: piękny jest :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Bardzo dziękuję za taki komplement

A długo go masz , że jest taki duży ?

To moja 3-4 letnia monstera :heart_eyes: pamiątam jak kupiłam ją za może 5 zł z dwoma liśćmi i jeden z nich musiałam usunąć . Tak pięknie się rozrosła :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::heart_eyes:

No dobre parę lat jak go rozsadziłam , a rośnie jak na drożdżach

@karolina27034 ja maiłam tak samo, kupiłam małą z 3 liścikami za niecałe 20zl

Piękna :heart_eyes: Takie biedulki których nikt nie chce są najbardziej wdzięcznymi kwiatami :heart_eyes::heart_eyes::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Twoją bardziej poszla na wysokość a moja tak bardziej w szerz :grinning: Racja mi zawsze żal tych biednych kwiatów i biorę czasem takie samotne i bidne

To dokładnie tak jak ja :joy: nie umiem przejść obojętnie obok :face_with_peeking_eye:

Masz rękę do kwiatów :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie