No tak z dziećmi trzeba uważać , mój syn akurat nic nie ściągał ciekawe jak będzie z córką
Ja sie z kwiatami lubie , ale jesli chodzi o aloes to tez sie nie dogadujemy . Do tego stopnia , ze odpuscilam
Ooo to jak Ty sobie nie dajesz rady to gdzie tam ja ![]()
![]()
![]()
To by było tak u mnie ja w ogóle nie mam kwiatów bo nie porafiłabym jeszcze o nich myśleć
A powiedzcie jakie kwiaty zwisające polecacie do półcienia? Mam fajne miejsce do powieszenia kwiatów w skrzynkach ale słońce jest tylko do południa i się zastanawiam czy jest sens coś tam kombinować ![]()
Petunie czy surfinie spokojnie dadzą radę
No robi wrazenie
nie bede chwalic ![]()
Ja dzisiaj zrobilam obchod po podworku i mam juz bejbi borowki i bejbi winogron ![]()
A tutaj mała figa , jeszcze dobrze lisci nie poscila a juz figuje
Właśnie supertunie sadze co roku i niby rosną ale szybko robią się rzadkie mimo podcinania a mam porównanie do innego miejsca w którym też wieszam i zdecydowanie w słońcu o wiele lepiej rosną
O matko ale piękny aloes , masz rękę do kwiatów . I ta monstera pamiętam jak wrzucałaś i ten aloes. Ja narazie dałam mamie żeby mi wychodowała aloes bo mój umarł jakiś czas temu .
A dziękuję bardzo
ja kocham kwiatki w domu i zdecydowanie lubię te zielone niekonieczne z kwiatami i bardzo o nie dbałam zawsze no ale teraz trochę inne priorytety i nieco mniej o nie dbam ale i tak jakoś dają radę ![]()
@Mamusia22 ja mam surfinie albo petunie na
Balkonie który jest na wschód i słońce jest tylko rano do 12 i dają radę ….
Wooow
mega ![]()
piękny jest ![]()
![]()
Bardzo dziękuję za taki komplement
A długo go masz , że jest taki duży ?
To moja 3-4 letnia monstera
pamiątam jak kupiłam ją za może 5 zł z dwoma liśćmi i jeden z nich musiałam usunąć . Tak pięknie się rozrosła ![]()
![]()
No dobre parę lat jak go rozsadziłam , a rośnie jak na drożdżach
@karolina27034 ja maiłam tak samo, kupiłam małą z 3 liścikami za niecałe 20zl
Piękna
Takie biedulki których nikt nie chce są najbardziej wdzięcznymi kwiatami ![]()
![]()
![]()
Twoją bardziej poszla na wysokość a moja tak bardziej w szerz
Racja mi zawsze żal tych biednych kwiatów i biorę czasem takie samotne i bidne
To dokładnie tak jak ja
nie umiem przejść obojętnie obok ![]()
Masz rękę do kwiatów ![]()