@karolina27034 Tak , ale jak on kurczę mówi o byciu parą po programie i wspólnym mieszkaniu jak znaja się kilka godzin
i jak ją zmuszał do jedzenia karmiąc ją? No błagam Cię, szybko będzie miała go dość
[spoiler]Myślałam że odpisanie
ale tego co odpadł też nie lubię ![]()
[spoiler]
To ja jeszcze nie doszłam do kolejnych odpadnięć … dziś będę oglądać do końca 3 odcinek
Aa to ci nie mówię !![]()
![]()
Ja oglądam na player bez żadnej subskrypcji.
3 odcinek leci ![]()
Też tak uważam oni po godzinie już się zachowywali jak po kilku tygodniach
ale przytłacza ją
A Kuba to mi tak przypomina tego Andrzeja z zeszłego sezonu co był z Magdą pielęgniarka ![]()
Dobra brawo ja myślałam że jak pisałyście HP to chodzi o tego nowego Harrego Pottera a nie hotel paradise ![]()
![]()
![]()
![]()
A jakiś nowy Harry Potter jest?![]()
Właśnie o to chodzi że tworzą Harrego Pottera odcinkowego i ma być on od grudnia. Dzisiaj wyszły grafiki jak będą wyglądały graficzne oznaki domów i nowy trailer
Już wiem bo dziś obejrzałam Rajskie Rozdanie. I dobrze że odpadł bo go nie lubiłam ![]()
@AnetteSo ![]()
![]()
nieźle
@Mamaprzygod to mnie ten Filip przypomina tego chłopaka z poprzedniej edycji co mieszkał z mamą i był wytatuowany
Okurcze ! To nie slyszlam ale fajnie w sumie
oby tylko nie zepsuli ![]()
@MamaMalychStopek haha mam juz powstał z jego tekstem ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobre …. W o gole on sztuczny dla mnie jest
Widziałam i jestem ciekawa czy podołają zazwyczaj takie duże produkcje i popularne i lubiane jak coś kombinują to wychodzi Chała
Zwłaszcza jak się rusza jakąś formę klasyka. No cóż zobaczymy.
Ja już się pogubiłam o czym piszecie ![]()
Ja o hotelu paradise a dziewczyny o nowym hardym poterze
chyba ![]()
Właśnie tak mi się zdawało że coś o tym i o tym a że Harrego pewnie odpalimy to bałam się odkryć wszystko co zamazane ![]()
Ooo proszę , mój to nawet nie ma czasu oglądać ![]()
kiedyś dużo oglądaliśmy razem , jak sie dopiero poznawaliśmy
a teraz nie pamiętam kiedy obejrzeliśmy coś razem
Mój bardzo dużo filmów lubi oglądać ! A mi się coś musi na prawdę spodobać żebym obejrzała
z początku do hp go zmusiłam i się wkręcił ![]()
![]()
Mój lubi oglądać ale on jak ma wybór to woli iść do garażu ![]()
![]()