Seriale co oglądacie ;)

@karolina27034 Tak , ale jak on kurczę mówi o byciu parą po programie i wspólnym mieszkaniu jak znaja się kilka godzin :scream: i jak ją zmuszał do jedzenia karmiąc ją? No błagam Cię, szybko będzie miała go dość

[spoiler]Myślałam że odpisanie :face_with_peeking_eye: ale tego co odpadł też nie lubię :laughing::laughing:[spoiler]

To ja jeszcze nie doszłam do kolejnych odpadnięć … dziś będę oglądać do końca 3 odcinek

1 polubienie

Aa to ci nie mówię !:face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Ja oglądam na player bez żadnej subskrypcji.
3 odcinek leci :smile:

Też tak uważam oni po godzinie już się zachowywali jak po kilku tygodniach :see_no_evil: ale przytłacza ją
A Kuba to mi tak przypomina tego Andrzeja z zeszłego sezonu co był z Magdą pielęgniarka :sweat_smile:

Dobra brawo ja myślałam że jak pisałyście HP to chodzi o tego nowego Harrego Pottera a nie hotel paradise :laughing::laughing::laughing::laughing:

1 polubienie

A jakiś nowy Harry Potter jest?:sweat_smile:

Właśnie o to chodzi że tworzą Harrego Pottera odcinkowego i ma być on od grudnia. Dzisiaj wyszły grafiki jak będą wyglądały graficzne oznaki domów i nowy trailer

1 polubienie

Już wiem bo dziś obejrzałam Rajskie Rozdanie. I dobrze że odpadł bo go nie lubiłam :joy:

@AnetteSo :joy::rofl::joy: nieźle

@Mamaprzygod to mnie ten Filip przypomina tego chłopaka z poprzedniej edycji co mieszkał z mamą i był wytatuowany

Okurcze ! To nie slyszlam ale fajnie w sumie :face_holding_back_tears:oby tylko nie zepsuli :face_with_peeking_eye:
@MamaMalychStopek haha mam juz powstał z jego tekstem :laughing::laughing:

1 polubienie

:rofl::rofl::crazy_face::grin: dobre …. W o gole on sztuczny dla mnie jest

1 polubienie

Widziałam i jestem ciekawa czy podołają zazwyczaj takie duże produkcje i popularne i lubiane jak coś kombinują to wychodzi Chała

1 polubienie

Zwłaszcza jak się rusza jakąś formę klasyka. No cóż zobaczymy.

Ja już się pogubiłam o czym piszecie :see_no_evil:

Ja o hotelu paradise a dziewczyny o nowym hardym poterze :wink: chyba :laughing:

1 polubienie

Właśnie tak mi się zdawało że coś o tym i o tym a że Harrego pewnie odpalimy to bałam się odkryć wszystko co zamazane :joy:

Ooo proszę , mój to nawet nie ma czasu oglądać :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil: kiedyś dużo oglądaliśmy razem , jak sie dopiero poznawaliśmy :face_holding_back_tears: a teraz nie pamiętam kiedy obejrzeliśmy coś razem

A dziś kolejny odcinek będę oglądała

Mój bardzo dużo filmów lubi oglądać ! A mi się coś musi na prawdę spodobać żebym obejrzała :face_with_peeking_eye: z początku do hp go zmusiłam i się wkręcił :laughing::laughing:

1 polubienie

Mój lubi oglądać ale on jak ma wybór to woli iść do garażu :rofl::see_no_evil: