Seriale co oglądacie ;)

Mnie wciagnal niedawno serial “Kibic” , bardzo mocny , ale moim zdaniem warto obejrzec .
Chciałabym cos z tego miec :rofl: ale jak o czyms piszemy to pozniej mam to w glowie , wiec jak zobaczylam, ze juz jest dostepny to wam napislaam :grin:

1 polubienie

A my dziś z mężem zaczynamy oglądać „Wypadek” z polecenia siostry :smiling_face_with_three_hearts: zobaczymy czy nas wciągnie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja tak samo widziałam urywki filmu na internecie i myślałam że będzie to normalny film. Od początku do końca ale no cóż chciałam obejrzeć, obejrzałam :face_with_monocle:

My z mężem oglądaliśmy przez weekend LOL.Kto się śmieje ostatni.
I nawet fajnie się przy tym bawiliśmy :smiling_face:

1 polubienie

Wydaje mi się, że tu też tak naprawdę nie ma „dobrego” zakończenia i może to też chcieli ukazać, że końców takich sytuacji jest kilka, że może się zdarzyć coś złego, a można jednak z tego wyjść.

1 polubienie

Mąz dziś włączył film o Maxymilianie Kolbe jakoś niedawno był w kinach i chcieliśmy obejrzeć ale przy dzieciach nic nie da się w spokoju skupić i stwierdziliśmy że obejrzymy na weekend bo mąż teraz na nocki chodzi.:smile:

1 polubienie

Oj tak, zostaje weekend lub późny wieczór (jak jeszcze ma się siły na oglądanie) :yum: ale przy pracy na zmiany to nie przejdzie - u nas to samo :crazy_face:

Ja się nie dziwię że tego głównego aktora atakowali na ulicy bo bardzo autentycznie zagrał. Dla mnie też już było to denerwujące, te przeskoki. Ale może one miały symbolizować mętlik w głowie głównej aktorki?
Temat mega ważny. My z mężem po seansie dyskutowaliśmy przez godzinę o tym.

1 polubienie

Może i masz rację, zero było zamierzeniem reżysera :smiling_face: i faktycznie mu się udało, nie było takie wszystko oczywiste, tylko zmuszające do myślenia ….

1 polubienie

Nie oglądałam bo nie mam konta w tym serwisie. Poczekam jak się gdzieś indziej pokaże.
Obejrzałam 7 zegarów na Netflix i wciągnął mnie.

A gdzie można obejrzeć? :wink:

Też lubiłam to oglądać, ale czasami zapraszali do udziału takie osoby, że nie wiedziałam kim one są :sweat_smile:

Dokładnie :wink: zwłaszcza jak byli młodzi YouTuberzy :wink:

A ogladaliscie “odsiadka” na canal plus ?

Jak we wrześniu trafiłam na chwilę do szpitala to zaczęłam chirurgów bo mieli dużo sezonów i uznałam że do porodu skończę :sweat_smile: ale polecam np nocny agent albo genialna morgan :slight_smile:

Awatar wszystkie części
Awatar aang

film
chappie (bardzo super słodki film robociku)

A co to ten drugi avatar ?

1 polubienie

Obejrzałam dziś ten dom dobry jest na prime video

1 polubienie

O tak ! Chirurdzy mnie mega wciagneli , ale nienawidze jak zmiena sie obsada , wiec ogladalam od poczatku do momentu smierci 1 postaci , pozniej od nowa do momentu smierci 2 postaci i tak zostawilam to i nie moge wrocic :face_with_peeking_eye:

Ja jakiś czas temu zaczęłam oglądać chirurgów i obejrzałam wszystkie sezony, od 1 :see_no_evil:

1 polubienie