Seriale co oglądacie ;)

Zaczelam tych bridgertonow i powiem wam , ze wkreca :slight_smile: wiec jak ktos nie ma co ogladac to tez polecam

2 polubienia

Ja chciałam się w to bawić, ale o tym zapominam, żeby anulować :cry::rofl: gia mnie no od chyba 3 miesięcy opłacam pakiet MS Office, a nie używam go od 2 miesięcy XD
Tak samo w ogóle płaciłam przez prawie 3 lata ubezpieczenie lodówki, która została w mieszkaniu mojego ex, bo o tym zapomniałam :ok_hand:t2::cry:

Ja sobie ustawiam przypomnienia w kalendarzu jak chce anulować jakaś subskrypcję bo tak nigdy bym o tym nie pamiętała

Jak mam w planach korzystać z jakiejś platformy tylko przez miesiąc to wykupuje i od razu rezygnuje z subskrypcji bo inaczej też bym zapomniała. Przy rezygnacji z subskrybcji i tak można oglądać do końca okresu rozliczeniowego :wink: Ja dodatkowo też mam drugie konto na którym przelewam kasę wtedy kiedy będę jej potrzebować i z tego konta opłacam zakupy online, mam różne subskrypcje itd więc nawet jakbym zapomniała o jakiejś subskrybcji to kasa się nie pobierze :smiley:

2 polubienia

No ja niestety jak zaczęłam oglądać to kilka odcinków na raz i to po nocach xd
@ewelka8990 ooo super sprawa :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Ja tez :see_no_evil: wczoraj do 2:30 ogladalam :see_no_evil::see_no_evil:
Najsmieszniejsze jest to , ze na poczatku bardzo mnie lektor wkurzał , a teraz juz nie zwracam na niego uwagi :rofl:

1 polubienie

W Sinsay też ten motyw wykorzystali xd