Seriale co oglądacie ;)

Ale tą polską czy oryginalną?

Brzydula jest jednym z niewielu seriali gdzie polska wersja przebija oryginał jeszcze kolejna która moim zdaniem przebija kompletnie to jest niania

Oooo zgadzam się , oczywiście mówię o polskiej :sweat_smile:

2 polubienia

Ja wlaczylam od poczayku brzydule :joy: jestem na odcinku 116 :see_no_evil:

Ale to musi być stres będąc tam :speak_no_evil::speak_no_evil:

Z jednej strony stres a z drugiej jaka frajda :smiley:
@Efektdomi, @judyska Brzydula w wersji polskiej super jest ale dla mnie tylko pierwsza część

To prawda , ale najgorzej jak na początku już odpadniesz :grimacing::see_no_evil:

Tak ten remake potem to nieporozumienie

Niecałe 150zl mamy w Orange światłowód, tv i w abonamencie jest jeszcze karta SIM, której w sumie nie potrzebowaliśmy ale mąż czasami używał jak mu się skończył internet. Tak jak pisze @AnetteSo jak po skończeniu umowy mówiłam żeby wziąć sam internet to chyba kosztował 130

Dokładnie. Sama teraz w końcu muszę przedłużyć umowę bo mnie teraz napastują A jak nie przedłużę to jakie warunki mają mi wejść to jest dramat

Mam to samo nieraz jak siedziałam na forum a popiszę sobie , ale na jedno oko patrząc i rano nie wyspana się budziłam :face_with_hand_over_mouth::rofl:

1 polubienie

Mnie przeraża zasypianie z telefonem w ręku i niestety za często się to zdarza :face_with_peeking_eye:

Uwielbiam nianie ! Ogladalam milion razy , tak samo jak 13 posterunek . Te 2 seriale chyba nigdy mi sie nie zbudza , chociaz maja juz swoje lata

2 polubienia

Ja tak samo, karmię i wchodzę na telefon a zaraz mi głowa leci :face_with_peeking_eye: przed chwilą miałam drzemkę na kanapie podczas oglądania Ołowianych dzieci i nie wiem czy nie przespałam całego odcinka :see_no_evil:

1 polubienie

Czasami mam wrażenie że te seriale starsze były fajniejsze niż to co jest teraz bo przynajmniej nie musiał być poprawnie politycznie i były jakieś takie bardziej prawdziwe.

O tak :see_no_evil: 13 posterunek nie przestrzegal zadnych reguł :sweat_smile:

Oooo tak 13 posterunek i jeszcze dokładam miodowe lata :heart::partying_face::sunglasses:

Ja ostatnio zaypiam na siedząco na okrągło. Mam nadzieję m że to przejściowe :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Myślę że to kwestia zmiany pogody

Może:)
Potrafię przyznać trzymając małą i butelke. Dzisiaj w nocy aż minta butelka wypadla a Mala w krzyk bo jedzenie jej przerwalam

Oooo to muszę obejrzeć reportaż o niej. Serial niesamowicie mnie wciągnął. Także też chętnie obejrzę reportaż