Seriale co oglądacie ;)

O to może nic straconego że nie widziałam wiecej. Jak się nie wkręciłaś po całym sezonie to tu faktycznie słabo.
Mnie kiedy mega kręcił serial gra o tron czy breaking bad czy call the Saula…. a w ciąży Wikingów oglądałam ……to są dla mnie kultowe seriale

Jeju tak ! Gra o tron jest meeega . To zdecydowanie moj ulubiony serial i moge smialo nazwac sie ogromnym fanem . Zaczelam ogladac gdy byly 4 sezony , i tak ogladalam w kolko od 1 do 4 , jak wyszedl 5 to ogladalam caly 4 sezon pozniej 5 i pozniej znowu w kolko od 1 do 5 :see_no_evil: i tak az do konca serialu , no mialam obsesje . Bywalo tak , ze jak wychodzil nowy odcinek to ogladalam na jakiejsc zagranicznej stronie , bo byl szybciej niz na polskiej tak kilka godzin przed premierą ,juz nawet nie pamietam nazwy , bo podlapalam to z komentarza na fanpage “ubieram sie na czarno , bo jestem z nicnej strazy” i pozniej dopiero na hbo

No to ja tak nie miałam . Obejrzałam raz ale jak już były wszystkie sezony więc obejrzałam od początku do końca. Mojego męża mniej ten serial wciągnął i pod koniec on spał a ja
Wieczorami i nocami leciałam :rofl:

Nie wiem czy oglądałyście love is blind na nerflixie, Ale 5 maja wychodzi Polska edycja! Jestem baaaardzo ciekawa jak to wyjdzie!:grinning:

1 polubienie

A jakie były twoje odczucia co do tego odcinka walki w nocy. Co tak wiele osób hejtowało?

O super, oglądałam ze 2 edycję z us i jestem mega ciekawa polskiej. Już Wygooglowalam że w maju ma być wiec akurat idealnie, bo większość seriali mi się pokończy do tego czasu :joy:

1 polubienie

Liczę na to, że skoro Netflix podjął się tej produkcji to nie będzie to na poziomie ślubu od pierwszego wejrzenia :sweat_smile:

No i podobno ma też wrócić love never lies :grinning:
Ja lubię takie odmóżdżółki :sweat_smile:a i nawet się wkręciłam w poprzednim sezon Rolnik szuka żony :grinning::sweat_smile:

1 polubienie

Widzialam zwiastun ale nie wiek o co chodzi oni siebie nienwidza a dobieraja sie w paru tak ?

Pewnie wlansie będzie hahaha

Tak, udział bierze kilku facetów i kilka babek i każdy z każdym rozmawia będąc w osobnej kabinie, nie widzą się, jest tylko rozmowa :grinning: ale faceci się poznają wcześniej ze sobą i babeczki ze sobą, więc jak np. Jakiemuś facetowi się spodoba jakaś babeczka to może się okazać, że innemu też podoba się ta sama i może być mała spina :grinning::sweat_smile: no i po tych rozmowach jak już są siebie pewni to się spotykają na żywo i facet się oświadcza babce, wyjeżdżają razem w podróż i wszystko się kończy ślubem :grinning:a w między czasie jeszcze zesparowane pary się ze sobą spotykają i też czasem jest ciekawie jak widzisz faceta który też Ci się podobał ale wybrałaś innego a tamten też jest z inną :grinning:a no i na ślubie nie ma jednak przymusu i nie muszą sobie powiedzieć tak :grinning:

1 polubienie

O kurcze to ciekawe :wink: polska edycja moze byc fajna :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Zerknij sobie bo jest też już zwiastun polskiej edycji, może akurat Ci podpasuje :grinning: Love is Blind: Polska | Oficjalny zwiastun / trailer nr 1 | 2026 | Program

1 polubienie

Widzialam wlasnie ten zwiastun ale nie bardzo kumałam o co chodzi bo myslalam ze siebie widza :rofl::see_no_evil: i fajnie bo prowadzi zosia zborowska a ja bardzo lubie :smiley:

Ja już czekam niecierpliwie na ten program 🩷😂

1 polubienie

Wiesz co , no mialo to swoj klimat , ale prawda jest taka , ze nie za wiele mozna bylo tam zobaczyc . Ogolnie uwazam , ze byly duzo lepsze sceny bitew a na ta byl przeznaczony caly odcinek nesli dobrze pamiętam i trudno bylo sie polapac

1 polubienie

Widziałam reklamy ale nie wiem mnie jakoś ten ślub od pierwszego wejrzenia nie wciągnął …. Oczywiście oglądałam kilka odcinków w różnych seriach ale jakoś mnie nie porwał. Teraz ma to być z tego co wiem ślub ale gdzie na jakieś wyspie i mają być sami. Pewnie obejrzę z raz czy dwa razy żeby wiedzieć o co w nim chodzi :joy:

Nie wiem czy oglądałyście kiedyś Love Island. Mi się zdarzyło oglądać tam jaką niecała serię i raz jak byłam na konferencji firmowej to jedna dziewczyna właśnie z tego programu tam była jako hostessa :upside_down_face::grin:

Ślub od pierwsze wejrzenia to porażka TVN :grinning: nie podoba mi się i już dawno powinni go zdjąć z anteny :grinning:

A love island oglądałam! To dla mnie taka wersja premium hotelu paradise była :sweat_smile::grinning:

Zgadzam się też nie lubiłam tego ślubu kilka odcinków obejrzałam ale była to paranoja….

Hotel paradise ogladalam jako taki odmóżdżacz :face_with_peeking_eye::joy: i niektóre serie były fajne. Teraz tak przelotnie oglądam jak robię coś koło malucha

Ja lubiałam love island :slight_smile: hotel paradais peirwsze edycje ogladalam pozniej to dla mnie juz za duzo dram, spiskow :rofl:

1 polubienie

Tak teraz samego denne ale to tak jak ze wszystkim na początku są fajne a potem udziwniają i ci ludzie też już dziwni wchodzą :upside_down_face: