O to może nic straconego że nie widziałam wiecej. Jak się nie wkręciłaś po całym sezonie to tu faktycznie słabo.
Mnie kiedy mega kręcił serial gra o tron czy breaking bad czy call the Saula…. a w ciąży Wikingów oglądałam ……to są dla mnie kultowe seriale
Jeju tak ! Gra o tron jest meeega . To zdecydowanie moj ulubiony serial i moge smialo nazwac sie ogromnym fanem . Zaczelam ogladac gdy byly 4 sezony , i tak ogladalam w kolko od 1 do 4 , jak wyszedl 5 to ogladalam caly 4 sezon pozniej 5 i pozniej znowu w kolko od 1 do 5
i tak az do konca serialu , no mialam obsesje . Bywalo tak , ze jak wychodzil nowy odcinek to ogladalam na jakiejsc zagranicznej stronie , bo byl szybciej niz na polskiej tak kilka godzin przed premierą ,juz nawet nie pamietam nazwy , bo podlapalam to z komentarza na fanpage “ubieram sie na czarno , bo jestem z nicnej strazy” i pozniej dopiero na hbo
No to ja tak nie miałam . Obejrzałam raz ale jak już były wszystkie sezony więc obejrzałam od początku do końca. Mojego męża mniej ten serial wciągnął i pod koniec on spał a ja
Wieczorami i nocami leciałam ![]()
Nie wiem czy oglądałyście love is blind na nerflixie, Ale 5 maja wychodzi Polska edycja! Jestem baaaardzo ciekawa jak to wyjdzie!![]()
A jakie były twoje odczucia co do tego odcinka walki w nocy. Co tak wiele osób hejtowało?
O super, oglądałam ze 2 edycję z us i jestem mega ciekawa polskiej. Już Wygooglowalam że w maju ma być wiec akurat idealnie, bo większość seriali mi się pokończy do tego czasu ![]()
Liczę na to, że skoro Netflix podjął się tej produkcji to nie będzie to na poziomie ślubu od pierwszego wejrzenia ![]()
No i podobno ma też wrócić love never lies ![]()
Ja lubię takie odmóżdżółki
a i nawet się wkręciłam w poprzednim sezon Rolnik szuka żony ![]()
![]()
Widzialam zwiastun ale nie wiek o co chodzi oni siebie nienwidza a dobieraja sie w paru tak ?
Pewnie wlansie będzie hahaha
Tak, udział bierze kilku facetów i kilka babek i każdy z każdym rozmawia będąc w osobnej kabinie, nie widzą się, jest tylko rozmowa
ale faceci się poznają wcześniej ze sobą i babeczki ze sobą, więc jak np. Jakiemuś facetowi się spodoba jakaś babeczka to może się okazać, że innemu też podoba się ta sama i może być mała spina ![]()
no i po tych rozmowach jak już są siebie pewni to się spotykają na żywo i facet się oświadcza babce, wyjeżdżają razem w podróż i wszystko się kończy ślubem
a w między czasie jeszcze zesparowane pary się ze sobą spotykają i też czasem jest ciekawie jak widzisz faceta który też Ci się podobał ale wybrałaś innego a tamten też jest z inną
a no i na ślubie nie ma jednak przymusu i nie muszą sobie powiedzieć tak ![]()
O kurcze to ciekawe
polska edycja moze byc fajna ![]()
![]()
![]()
Zerknij sobie bo jest też już zwiastun polskiej edycji, może akurat Ci podpasuje
Love is Blind: Polska | Oficjalny zwiastun / trailer nr 1 | 2026 | Program
Widzialam wlasnie ten zwiastun ale nie bardzo kumałam o co chodzi bo myslalam ze siebie widza ![]()
i fajnie bo prowadzi zosia zborowska a ja bardzo lubie ![]()
Ja już czekam niecierpliwie na ten program 🩷😂
Wiesz co , no mialo to swoj klimat , ale prawda jest taka , ze nie za wiele mozna bylo tam zobaczyc . Ogolnie uwazam , ze byly duzo lepsze sceny bitew a na ta byl przeznaczony caly odcinek nesli dobrze pamiętam i trudno bylo sie polapac
Widziałam reklamy ale nie wiem mnie jakoś ten ślub od pierwszego wejrzenia nie wciągnął …. Oczywiście oglądałam kilka odcinków w różnych seriach ale jakoś mnie nie porwał. Teraz ma to być z tego co wiem ślub ale gdzie na jakieś wyspie i mają być sami. Pewnie obejrzę z raz czy dwa razy żeby wiedzieć o co w nim chodzi ![]()
Nie wiem czy oglądałyście kiedyś Love Island. Mi się zdarzyło oglądać tam jaką niecała serię i raz jak byłam na konferencji firmowej to jedna dziewczyna właśnie z tego programu tam była jako hostessa ![]()
![]()
Ślub od pierwsze wejrzenia to porażka TVN
nie podoba mi się i już dawno powinni go zdjąć z anteny ![]()
A love island oglądałam! To dla mnie taka wersja premium hotelu paradise była ![]()
![]()
Zgadzam się też nie lubiłam tego ślubu kilka odcinków obejrzałam ale była to paranoja….
Hotel paradise ogladalam jako taki odmóżdżacz ![]()
i niektóre serie były fajne. Teraz tak przelotnie oglądam jak robię coś koło malucha
Ja lubiałam love island
hotel paradais peirwsze edycje ogladalam pozniej to dla mnie juz za duzo dram, spiskow ![]()
Tak teraz samego denne ale to tak jak ze wszystkim na początku są fajne a potem udziwniają i ci ludzie też już dziwni wchodzą ![]()