Seriale co oglądacie ;)

My mamy HBO z w pakiecie z telewizji, a Disney mamy jeszcze przez miesiąc za darmo bo niedawno na allegro podczas allegro days można było dostać na 3 miesiące za darmo. A netflix od czasu do czasu oglądamy ale ostatnio nic ciekawego nie widzieliśmy. Mamy też Amazon bo na rok kosztuje jakieś groszowe sprawy i można zamawiać na Amazon rzeczy z darmową dostawą- nawet jak coś kosztuje 15 zł to dostawa jest za darmo. I mamy jeszcze Apple TV bo wykupiliśmy miesiąc temu żeby obejrzeć znajomi i sąsiedzi 2 a teraz zostawiłam bo jest kolejny sezon silos

Ooo o tym Amazon nie wiedziałam że tak jest i w sumie nawet się na tym nie znam

My mamy wykupione HBO Max i ta aplikację kupiła. Myślę jeszcze o wykupieniu Prime….

Prime akurat z tego co pamiętam dosyć tanio wychodzi ale jakoś chyba za bardzo nic ciekawego nie ma przynajmniej nie tyle niż HBO czy Netflix chyba że ja się nie potrafię odnaleźć

Oooo dobrze że mówisz, bo sądziłam że są tam jakieś fajne seriale.

Wiesz może ja nie potrafię szukać :smiley: coś pewnie się znajdzie ale jak dla mnie słabo. Może najpierw pogoogluj sobie co tam jest i wtedy zdecyduj :slight_smile:

Mi czasami udaje się znaleźć tam coś fajnego i z filmów i z seriali. Jak chcę sprawdzić czy na jakiejś platformie jest coś godnego uwagi to wchodzę na filmweb i tam jest ranking seriali i filmów na różnych platformach :slight_smile: chociaż zazwyczaj oglądam te co są nowe

A to nie na primie ma być ta nowa legalna blondynka jeżeli już jej nie ma.

Bo ja nie będę ukrywała dla mnie prime i sky showmax to jest to samo ja ich nie rozróżniam

Ja właśnie mam prime, bo dla beki oglądaliśmy Magię Nagości Polska xd

A na prome sa jakies ciekawe seriale? Któraś coś oglądała? Ja mam HBO max i sama zadaje sobie to pytanie czemu wcześniej aplikacji nie wgrałam bo mogłam kurczę już dawno jak mały miał drzemki oglądać sericale :smiling_face_with_three_hearts::blush:

Ja już dawno nic nie oglądałam, więc z chęcią poczytam Wasze polecenia. Może znajdę coś, co mnie wciągnie na dłużej

Ja uwielbiam prime :grinning:
Myślę, że @karolina27034 tez bo większość seriali które lubimy jest właśnie na prime :grinning: nie wiem czy Ciebie interesuje taka tematyka, ale ja jestem fanką młodzieżowych seriali :grinning:

1 polubienie

To ja oglądam te nowe seriale co wychodzą na vider.pl :sweat_smile::laughing:

Ja na HBO teraz oglądam PROUD :yum:

O nie słyszałam …. Ja jak skończę Drelicha to chcę zacząć Ród Smoka

Dawaj polecajki młodzieżowych seriali bo lubię takie :grin:

@SylwiaMK ja właśnie muszę sobie apple tv wykupic dla Silosa bo słyszałam dużo dobrego

Włączyłam wczoraj i obejrzeliśmy dwa odcinki, wciągnęło nas . Lubię takie seriale oglądać , może polecasz coś jeszcze takiego ?

1 polubienie

Wlansie się nad tym zastanawiałam dziw

1 polubienie

To ja ponad wszystko uwielbiam te stare młodzieżowe seriale z początku 2000 jak tajemnice Smallville (a większość jest dostępne na HBO) The O.C, One Tree Hill, mniej więcej dla mnie zaczęło się to psuć od Pamiętników wampirów i jakoś za tym serialem nie przepadałam

1 polubienie

O matko włączyłam to kiedyś z mężem tak na żarty żeby przewinąć parę scen i zobaczyć i za bardzo się wciągnelisny takie żenujące że aż śmieszne :see_no_evil:
A na prime od dziś jest LOL kto się śmieje ostatni 4 edycja oglądała któraś ? Ale mocny skład :grin:

1 polubienie