Ja jak jestem sama w domu to lubię włączyć , nie lubię jak jest zupełnie cicho nawet jakieś wiadomości ale lubię jak coś w tle leci ![]()
![]()
Od wczoraj nowy sezon 1670! Oglądałyście? Według mnie lepszy niż 2 sezon ![]()
Na czym to ogladasz?
Netflix ![]()
I przyjmę polecajki co obejrzeć na prime bo zapomniałam zakończyć subskrypcji i mi ściągnęło całe 15 zeta na kolejny miesiąc!![]()
![]()
Mnie tak znudził drugi sezon że obejrzałam tylko 3 odcinki i nie dotrwałam do tego który był kręcony u nas na Starym Mieście
Zamawiać z amazona też można
bez opłaty za wysyłkę. Ja np ostatnio kupiłam jakąś pierdole za 15 zł. Z allegro musiałabym dobierać lub płacić za dostawę.
W tym miesiącu na prime chyba ma być film pomoc domowa - ma bardzo dobre opinie więc planuje obejrzeć
A ja żadnego nie ogladalam.
Ze czas to zmienić? ![]()
Tak tak, ja właśnie tą subskrypcję wykupiłam dla amazona bo w tamtym miesiącu zamawiałam trochę rzeczy
zapisuję pomoc domową!
@Kalusia161 obejrzyj! Fajny serial, idzie się uśmiać ![]()
Ja utknęłam na Rod Smoka… jestem na drugim sezonie. Widziałam że są trzy …. Jak się skończą to już myślę co by obejrzeć. Macie cos do polecenia na HBO Max?
Jakie gatunki Cię interesują?![]()
Nie mam przywiązania do gatunku może być coś w stylu gra o tron, wikingowie ale też kryminał czy młodzieżówka … byle były wciągające
Jak wrócimy z wakacji to od razu siadam i oglądam ![]()
Ooo gdzie wypoczywacie?!![]()
Ja totalnie nie mogę zdzierżyć tego 1670 ![]()
No kochom ![]()
![]()
![]()
![]()
moje klimaty górskie ![]()
![]()
Ja też kocha góry, wprawdzie bardziej lubię w zimie ale latem te szlaki też są cudne. Tłoczno? Pogoda cudna
Bardzo tłoczno , na szlaku jak na pielgrzymce , w schronisku też. Zakopane i okolice to jeden wielki korek
Tak właśnie mi się wydawało że jest
Ooo jak pięknie ![]()
![]()
A wracając do głównego tematu, oglądacie serial 1670? Ten sezon jest tak genialny że w jeden dzień go pochłonęłam ![]()