Może napisz bezpośrednio do nich ?
Dzień dobry :)
staramy się wyeliminować plastik z przedmiotów do jedzenia dla nas i dzieci. do bidonu pasuje nam ta rurka: https://canpolbabies.com/pl_PL/canpol-babies-rurka-silikonowa-niekapek-1-szt-p831614
i tutaj ustnik jest silikonowy (silikon jest Ok) ale rurka jest już plastikowa. czy ktoś się orientuje jakie parametry ma ta rurka żeby znaleźć wymiennik? Czy canpol ma przy innym produkcie pasującą rurke silikonową?
Pozdrawiam :)
Chyba nie ma takiej ale można odciąć kawałek sylikonu i spróbować jakoś dosztukować
Najlepiej napisać do redakcji canpol i może będą w stanie jakos pomóc. Najlepiej orientują się w swoich oferowanych produktach. Tym bardziej jeżeli chodzi o części akcesoriów
Oj tak najlepiej zapytać ich bezpośrednio napewno cos doradzą
Nie kojarzę żeby taka byla, ale również wydaje mi się że dobrym pomysłem było by napisać bezpośrednio do Canpo czy to na maila czy na Ig.
Ma Twoim miejscu również napisałabym bezpośrednio do Canpol z zapytaniem :)
Tak jak dziewczyny niżej piszą , zwrocilabym się bezpośrednio do canpolu, tam na pewno pomoga ;)
No może Canpol sam się wypowie w tej sprawie będzie ślad jakby ktoś jeszcze miał taki problem
Fajnie by bylo
Myślę że oni nie są w stanie czytać każdego komentarza na bieżąco bo by to była praca 24/7
może lepiej bezpośrednio skierować pytanie, tak by było najlepiej :)
Najlepiej napisać emaila;)
dokładnie, na pewno szybko odpowiedzą
No najlepiej napisać
Daj znac jak będziesz wiedziala
koniecznie daj znać :)
Tak, daj znać;)
Tez jestem ciekawa
może warto do canpol napisać