Sklepy internetowe z ubrankami

Cześć.

Jeśli nie zależy Ci na czasie to polecam Aliexpress - bardzo fajne rzeczy można kupić dla maleństwa, niedrogo, dobrej jakości. Minus, że trzeba długo czekać.

Ja osobiście nie mam problemu z kupowaniem ubranek na szmateksach… ubranka sprawdzone, za 20zł masz np 10 ubranek, możesz dotknąć i wybrać naprawdę świetnej jakości ubranka i do tego kilka razy już prane - podobno nowe ubranko, żeby straciło wartości alergizujące powinno być wyprane kilkanaście razy (niektórzy mówią , że 50x). Na używkach możesz też znaleźć niektóre z ubranka z metkami, zupełnie nowe oraz wszystkie inne akcesoria typu pościele, ochraniacze, zabawki… wszystko znanych marek

Jeśli zależy Ci na zupełnie nowych (mimo wszystko droższych niż używane oczywiście) b.dobrych ubrankach możesz znaleźć strony wyprzedażowe marki Next, Only, Mother&Care, H&M. Bardzo dobre trafiają się ubranka Lupilu z Lidla.

pozdrawiam
Kasia

Polecam ubranka z Lidla są świetne dobre jakościowo i nie drogie

Polecam zakup paki ubranek np. z olx, czy z Marketplace na Facebooku. Zakupiłam tak już kilka paczek ubranek, wychodzi tanio bo czasem po 1-2 zł za sztukę. A ubrania powiem szczerze, że często rewelacja. Nigdy się nie rozczarowałam. A te ubranka bardziej używane właśnie ubierałam córeczce do obiadku.

Mam wiele ubranek po starszym synu. Młodszemu dokupuję tylko co co nam aktualnie potrzeba. Najbardziej sprawdzają nam się ubranka z H&M. Kupuję paki ubranek z olx lub nowe jeśli nie ma tego czego szukam. Czasem fajne jakościowo znajduję też w smyku. Zauważyłam też ze przy starszym dziecku miałam dużo więcej ubranek niż przy młodszym. Może to wynika z doświadczenia. Wiem które ubranka są praktyczne, a które zupełnie się nie przydadzą.

Ja przez internet kupowałam jak synek był mniejszy i był bardziej wymiarowy. Teraz wolę stacjonarne kupić i popatrzeć jak rozmiar wychodzi/przymierzyć mu. Czasem z Coccodrillo kupuję przez internet, bo tam wiem jaki rozmiar jest ok. Lubię ubranka z Reserved kids.

A jak był malutki, kupowałam na : szafamałgosi oraz szafabobasa.

Ja przez internet jeszcze ciuszków nie kupowałam dla córeczki

Z początku pewno każdy się obawia, jaką będzie jakość wykonania, jak się ubranka będą zachowywać po praniu, czy wyglądają tak jak na zdjęciu. Najtrudniej właśnie przełamać się i kupić pierwszy raz w nowym sklepie, później już jest z górki.
Co innego kupić przez stronę internetową ubrania że znanej sieciówki a co innego ubranka, które dostępne są praktycznie tylko w internecie albo tylko w kilku sklepach stacjonarnych.

Ja osobiście uwielbiam www.next.pl jak mają wyprzedaże to można dorwać naprawdę cudowne ciuszki po niskiej cenie :)

Ja często kupowałam używane takie ciuszki "po domu" i jakościowo były nie raz lepsze od tych nowych 

Ja nie muszę kupować no wszystkie mam od siostry po jej dzieciach :) plus coś moja mama i teściowa kupią :) mąż spodenki dżinsowe kupił bo się spodobały hehe

A ja odwrotnie wszystko siostrze rozdalam a ona zamiast trzymać to wyrzuciła jak dzieci wyrosły i wszystko muszę od nowa kompketiwac. Mimo że teraz potrzebuje na dziewczynkę ale miałam dużo neutralnych a teraz wszystko od nowa muszę całkiem od zera... 

Natinka to nie fajnie. Szkoda że nie zostawila. 

Aneczka tak samo sprawa wygląda z łóżeczku em i wózkiem. Wszystko od nowa musiakan kupić. Nawet wanienki jeszcze nie mam.. 

Natinka a nie masz od kogo.pozyczyc choćbu łóżeczka to już dodatkowy koszt mniej.

Ja pożyczone mam łóżeczko..wózek co prawda kupiłam i wanienke

Natinka no to rzeczywiście koszt nie mały . Ja wszystko też musiałam kupić miałam dosłownie kilka ubranek i kocyk po siostrzenicy ale ona ma już 12 lat to raz kto by trzymał tyle rzeczy , moda też sie zmienia itd . Ale na szczęście dostałam wózek nie zniszczony który później jeszcze sprzedałam z zyskiem 

Ja kupuję używane po jednym dziecku lub pożyczam od znajomych. Ekologicznie i ekonomicznie :) 

Ja ciuszki mam od siostry a teraz jeszcze sąsiadka nam coś podrzuca 

Pati to prawda, moda się zmienia. Ja mam dużo ubranek po starszym - 12 letnim już synu. Ino ile kocyki, pieluchy tetrowe są Ok, to np spodnie dresowe są mało wygodne...nie mają ściągaczy w nogawkach, w pasie dość sztywne gumy zamiast panela. W dodatku starszak był szczupły a młodszy już bardziej wypasiony i sporo rzeczy na niego nie pasuje. Mam tez sporo body, ale rozminęły nam się trochę pory roku bo starszy z zimy a młody z lata. 

Olimama czasem jakość tych tanich ubranek niestety jest słaba. ;/;/ Ja kupuje już klejny raz paczkę z olx i jestem pod wrażeniem jakości ubranek za parę złotych :)

U nas Naszczescie jest mała różnica wiekowa wiec ciuszki mi się podobają i są praktyczne