Rudii84 pewnie jak już będę po porodzie to też tak stwierdzę ![]()
Skurcze porodowo-przerazajaca wizja na szczescie cudowne zakonczenie
mam nadzieję że skurcze dopadną mnie dopiero przed porodem
u mnie w II trym . zaczął twardnieć brzuch, aż się sama zdziwiłam jak przeczytałam, że są to skurcze. A lekarz od razu dał leki
Skurcze porodowe te dopieo bola oj… Nie da sie pomyslic, ze pirod sie zaczal.
Nie strasz, nie strasz. No ale praktycznie kazda to czeka
U mnie 38 tc i praktycznie zero skurczy. Mała się chyba do nas nie spieszy ![]()
A nie masz takiego twardniejacego na chwile brzucha np. Jak kladziesz sie na plecy?
Hmmm nie zauważyłam… choć dziś miałam takie delikatne skurcze… coś porównywalnego ze skurczami niedługo przed miesiączką więc chyba powoli zaczynamy się przygotowywać ![]()
zaniepokoiłyście mnie troszkę tym twardniejącym brzuchem, bo ja czasem tak właśnie mam, ale nie sądziłam, że mogą to być skurcze… dobrze, że już w środę mam wizytę u lekarza, to znowu będę spokojniejsza, przez chwilę ![]()
ja mam czesto takie skórcze ale lekarka twierdzi,że jest ok
mi lekarz powiedział, “lepiej żeby ich nie było”.
asioonka mów lekarzowi o wszystkich objawach, niech wie.
powiem, powiem, niech zwróci na to uwagę ![]()
ciekawa jestem co Tobie lekarz na to odpowie. Tylko że Ty jesteś prawie 2 msc do przodu niż ja więc może też już inaczej. Mi twardnienie pojawiło się wraz z II trymestrem więc szybko
u mnie poki co zadnych skurczy brak
Jak piszecie, ze u was nie ma zadnych skorczy to sama sie martwie o to ze mi czasem twardnieje brzuszek
u mnie za szybko na skurcze
No mi się wydaje, że na mnie też za wcześnie.Ale dzięki lekom mam mniej skurczy
u mnie też brak ale to narazie 13tyg
justynka_884 skurcze mogą się pojawić w okolicach 20 tyg. zwróć na to uwagę i jakby co to od razu mów lekarzowi