Skurcze macicy w ciąży

skurcze myliłam troche z bólami w dole brzucha, dzieciątko miałam nisko i ciągle bolał mnie brzuch i myślałam,że to skurcze a to ból w dole

skurcze porodowe są bardzo charakterystyczne, przynajmniej u mnie tak bylo… mialam takie jak na miesiaczke, tylko 50 razy mocniejsze, a poznie juz nawer 100 razy ;d

pare razy zdarzyło mi sie czuc skurcze jak na miesiaczke

największy ból jaki doświadczyłam

te skurcze sa straszne

ja mam lekkie skurcze, ale takie bardziej jak napinanie mięśni

Ja pojechalam do szpitala jak tylko się zaczęły

najgorsze były dla mnie skurcze rozwarcia… myslałam, że umrę, a do tego bóle od pleców, to już w ogole kosmos

ja w pierwszej ciązy skurczy przewidujących nie czułam ale za to w drugiej juz tak.

dla mnie polozna mowila zeby nie robic cieplej kapieli a letni prysznic

Ja polegiwałam w wodzie i bardzo mnie to odprężało :slight_smile:

ja pojechałam do szpitala jak były co 7 minut

w pierwszej ciazy nie mialam przepowiadajacych skurczy, i tez pojechalam do szpitala jak były co 7 min, a i tak caly dzien i pol nocy spedzilam na pordowce, a teraz jak narazie mam Braxtona Hicksa

Ja leżałam na boku i pomagało

mi na skurcze przepowiadające nic nie pomaga ,oprócz leków do żylnych , a widomo ze sobie nie podam sama tych leków

mi juz pod koniec ciązy nic nie pomagało,ale na szczescie długo to nie trwało bo szybko urodziłam

ja jak na razie mam Braxtona Hicksa, na szczęście nie dokuczają bardzo i pomaga odpoczynek

Bylam na nie przygotowana

pierwsze skurcze dostałam w szpitalu jak mi podali kroplówke, wczesniej to tylko raz miałam dwa dni przed porodem.

Oj pamiętam ból związany ze skorczami.