Słuchowiska/ Audiobajki/Teatr muzyczny do poduchy

Dziewczyny, brakuje mi juz pomyslu na wartosciowe sluchowiska.
Mloda teraz zasluchuje sie w Fabryce Kultury oraz Wloszczyznie ale nie moge znalezc juz nic fajnego do sluchania.
Macie moze jakies polecajki?

Kino , teatr dla dzieci

Tutaj wrzucałam :slight_smile: i tam mamy dawały porady :slight_smile:

Tylko to kino/teatr a mi chodzi o sluchowiska/audiobajki/ teatr taki muzyczny :slight_smile: do sluchania do poduszki :slight_smile: poprawilam juz tytul.

Aaaaa Oki :grin::grin::grin: Też chętnie się dowiem:)

A ja tak z innej beczki, masz może audiobook z deagostini? Chciałam kupić córce jako prezent na roczek, ale nie wiem czy warto

Niestety , nie pomogę. Ciężko mi coś doradzić bo nie wiem jaki to wiek u dziecka. My włączamy na audiobook różne bajki i dzieci odsłuchują co im się spodoba po prostu. U mnie to przedział wiekowy 7-10 także ciężko coś doradzić nie znając szczegółów. Wiek dziecka , co lubi słuchać , jaka tematyka itp

@Mamamiski tak mialam ten glosniczek:) nie wszystkie historie, ale spoko bylo to ze corka sama sobie zmieniala bajki, sluchala ich i przy tym sie bawila. Niestety po 3 latach uzytkowania cos sie zepsulo i przestal dzialac. Ale moge polecic :slight_smile:
@MojeM1 corka ma 5.5roku obecnie sluchamy Plastusiowego Pamietnika. Z tematyka to sama nie wiem bo to chyba zalezy od tego kto czyta. Lubi tez historie z “Poznanskiej Estrady”, “Bajkowe poddasze”, ale nie znajduje juz nic ciekawego. A czego sluchaja Twoje dzieciaki?

A to trzeba zasubskrybować, czy jak? Podpowiesz coś jak to w ogóle kupić? :joy:bo jak wchodzę na stronę, to jest właśnie tylko, że mogę wykupić subskrypcję i będą mi wysyłać figurki i bajki, tylko tak to działa?

Ostatnio co słuchali to :
Biuro detektywistyczne Lessiego i Mai
Mikołajek
Detektyw pozytywka

Oooo czyli polecasz :slight_smile: tez nad nim się Zastanawialam :slight_smile: 2,5 latka sobie powinna z nim poradzic myślę :slight_smile:

Sam glosnik i dwie ksiazeczki na start dostalam od dziewczyny mojego tescia, ale wydaje mi sie ze ona to kupila w jakims inmedio lub podobnym miejscu bo same ksiazeczki dokupowalam corce w delikatesach centrum tam gdzie byly gazetki dla dzieci. Nie mialam zadnej prenumeraty. Moge ja jutro podpytac gdzie kupila glosnik.
@MamaSloneczka tak 2.5 latek spokojnie sobie poradzi z tym glosniczkiem.
@MojeM1 dzieki za polecajki wlasnie sluchamy detektywa pozytywki :heart:

2 polubienia

I jak wrażenie ? Ja bardzo lubiłam pozytywkę , dość fajnie się czyta i słucha :slight_smile:

Moja przesłuchała już x razy Czysciochowo na Spotify. I mamy też głośnik Disneya @MamaSloneczka od listopada mam prenumeratę i najpierw dostałam dwie figurki i głośnik, potem dwa razy po trzy figurki (98zl) a w styczniu wysłali 5 za 168 :hear_no_evil: jeszcze luty weźmiemy i chyba będziemy rezygnować z subskrypcji i sprawdzać co jakiś czas empik czy są te numery albo w kiosku. Całą kolekcję zbierać to dużo kasy. A @Hedwiga w pierwszej wysyłce masz głośnik i dwie figurki za 40zl. Ludzie wystawiają te głośniki na vinted za stówkę :sweat_smile: i pojedyncze figurki za 30-50

1 polubienie

Fiu fiu to drogi interes ale np fajny jako prezent np na urodzinki od kogoś babci czy cioci :smiley::smiley::smiley:

My potraktowaliśmy to jako prezent pod choinkę i na urodziny które ma w marcu :slight_smile: nawert nie wiedzieliśmy że od jakiegoś momentu wysyłają po 5 a nie 3, to duża różnica miesięcznego wydatku … ale sami z mężem jesteśmy ciekawi jakie kolejne figurki nas czekają :sweat_smile:

1 polubienie

Uspilo mnie chyba szybciej niz corke :joy: ale jej sie podobalo bo zapytala czy jest ksiaza i czy mozemy kupic :slight_smile:
@Mamaprzygod Czysciochowo rzadzi, dzieki Lapsonowi na sankach wkoncu Mloda chce smarować usta jak idzie na dwor :slight_smile: ktos kto w Rossmanie reaktywowal czysciochy powinien awans dostac :joy:

1 polubienie

Haha no czyli idealnie jak cię tak ładnie uspała :wink: Książki możesz sprawdzić na Vinted , niedawno mi się wyświetlały i były za parę złotych :slight_smile: a dzisiaj jest wysyłka na olx za 1 zł , ale nie wiem jakie zasady. Bo akurat zamawiałam gry planszowe , nowa 160 zł a na Vinted udało mi się kupić za 15 zł
Szkoda , że wysyłka drugie tyle :see_no_evil:

Jakbyś mogła to jasne, dopytaj! :heart:

Pytalam, tak jak pisalam kupila to w inmedio, niedaleko domu. Powiedziala, ze dawno ich nie widziala, ale jest tam codziennie wiec da mi znac jak sie pojawia.
Ale jak masz mozliwosc zagladaj do delikatesow centrum oni tez mieli te ksiazeczki.

1 polubienie