Smartwatch

właśnie słyszałam że to super opcja, jak córeczka będzie większa to jej kupię

O tak faktycznie genialne :)

Zapewne też kupie dziecku jak bd starsze. Fajne te opcje. 

Taki zegarek z kartą SIM to super sprawa

Bardzo polecam taki gadżet :) Jest jeszcze dodatkowy plus. Jak syn ma telefon w szkole to go kusi, żeby na przerwach grać z kolegami, a jak ma zegarek - nie ma możliwości, żeby pograł to idzie pobiegać na boisko :) 

Faktycznie fajna opcja z takim zegarkiem, super się na pewno sprawdzi, a zupełnie fajniejsza alternatywa do telefonu. 

Taak zgadzam się ze super sprawa

kochana  masz rację :) 

Na pewno to lepsza opcja od telefonu zwlaszcza do szkoły kiedy musimy mieć kontakt z dzieckiem 

No i tam jest lokalizacja więc fajnie mniej więcej informacji gdzie przebywa nasze dziecko :D 

Kupiłam smartwacha dla córki jak miała jakieś 6 lat, kiedy zaczęła odwiedzać koleżanki z przedszkola. Stresowałam się, bo to jednak wizyta w "obcym" domu. Dzięki temu miałam lokalizację gdzie jest i mogła do mnie zadzwonić w razie czegoś. Byłam dzięki temu spokojniesza. Nadal go używa, nosi też do szkoły. Chyba najbardziej ta lokalizacja mnie uspokaja. Ale wiadomo, też zawsze może go zdjąć i gdzieś rzucić, chociaż rozmawiałyśmy o tym:).

Ale takie smarwatche dzieci zazwyczaj chętnie noszą bo to fajne i takie prestiżowe hehe

My też kupiliśmy synowi smartwach i jestem szczęśliwa. Syn ma 9 lat , zegarek przydaje się nawet wtedy gdy jedzie na wycieczkę szkolną . Nauczyciele zawsze podają orientacyjną godzinę powrotu a dzięki zegarkowi śledzę gdzie są i wiem kiedy po niego wyjść