Smoczek z ankiety

U mnie akurat był to smoczek dla niemowlaka więc akurat :blush: bo zaraz rodzimy :grinning:

Czeka na testy

1 polubienie

A dostałaś maila z prośbą o adres ?

Z tego co pamiętam miał być dla każdego.

Dokładnie ja też pamiętam że miał być dla każdego, z tym że ja dostałam maila prośbę o wybór punktu Orlen do odbioru i trochę to trwało zanim wysłali

Tez mi sie tak wydaje ,

A po mailu o adres był jeszcze jakiś mail albo SMS że nadano lub wysłano paczkę?

Wiem, że była. Nie wiedziałam, że coś się dostaje za nią. :sweat_smile:

@Mamamiski ankiet bylo kilka , a ta byla na Fb i tam bylo ewidentnie widac ze za wypelnienie jej jest smoczek

A to nie wiem, no jeden smoczek mi różnicy nie zrobi :rofl:

To tez racja i chyba byl wysylany losowo co do wieku tak ze nie kazdemu tez pewnie dobrze spasowalo

Nic nie dostałam i nawet o tym zapomniałam

No dokładnie, ja nawet napisałam do pani która wysyłała maile że co prawda moja ma mieć dopiero 6 m. Więc taki wiek zobaczyłam w ankiecie ale to jest za chwilę i czy mogę ten na starszy wiek otrzymać ( nie doczytałam że to jest losowo) i dostałam odpowiedź że nie mogę bo to jest wysyłane roznie. I teraz tak na prawdę go użyjemy jeszcze te kilka razy ten smoczek ale nie oszukujemy się że nawet go porządnie nie przetestujemy bo zaraz powinniśmy wymienić na większy rozmiar

O a ja nie widziałam tego :slight_smile:

Mi się to kilka razy wyświetlało na fejsie

Ja dostałam z Lovi około miesiąca temu

A ja lepiej jednak dzis meila przejrzalam i dostalam tylko niestety czas byl do konca sierpnia na podanie adresu i nie podalam bo jakos nie zauwazylam tego meila

1 polubienie

Ja tak samo dostałam emaila i dalej nic , kazali wysłać dane do wysyłki i wysyłają i cisza.

1 polubienie

My jeszcze nie dostalismy ale przyszedł meil ze niebawem przyjdzie czekamy z niecierpliwością😁

Na pewno przyjdzie bo trochę to trwa zanim ogarną wszystkie na raz :wink:

My też dostaliśmy z Lovi. Smoczek fajny, ale dziecko mamy smoczkowe tylko na chwilę przy zasypianiu, potem smoczek wypluwa :wink: ładny i dobrze wykonany- na pewno polecam :slight_smile: