Smoczki do butelek

Hej, u Was tez ciezko dostepne stacjonarnie sa smoczki do butelek? :blush:

Ala których butelek? z Canpolu?
Możesz on line zamawiać , masz gratis dostawę plus rabat 20 % na nieprzecenione jesli wpiszesz kod z IG

U mnie są, ale nigdy nie w tym rozmiarze, którego akurat potrzebuje :rofl::rofl: o jakich butelkach akurat mówisz? Bo możliwe, że to też od firmy zależy

1 polubienie

U mnie na szczęście są w Rossmanie :smiley:

Dużo artykułów tego typu, różnych popularnych marek dostępne są właśnie w Rossmanie.
Wiadomo, na pewno w mniej atrakcyjnych cenach jeżeli nie są na promocji. W internecie zawsze dostanie się trochę taniej :slight_smile:
Myślę, że w aptekach też można kupić.

Zależy jakie. Duży wybor jest w rossmannie i w smyku

U mnie duzy wybor w rossmanie (bylam dzis w dwoch w moim miejscie i w obu pelny asortyment ) zawsze stane na dzieciowych rzeczach i patrze co bym jeszvze potrzebowala :joy: rowniez w likalnym sklepie dla dzieci dosc sporo jest . Apteki i intermarche tez pokaźny asortyment :slight_smile:

W Intermarche? Kurczę czasem chodzę i jakoś nigdy nie przyjrzałam się że tam dzieciowe rzeczy takie jak smoczki są. Tylko że ja tam wpadam zawsze na szybko przy niedzieli niehandlowej bo to jedyne co otwarte u mnie w okolicy wtedy :grinning:

Ja kupuję przez internet lub w aptece :blush:

My kupujemy w rossmanie, przez internet albo w aptece

Maja naprawde duzy wybor , od butelek , smoczkow , gryzakow az po zabezpieczenia na szafki . Ja w kazdym sklepie doszukuje sie dzieciowych rzeczy :see_no_evil: nowa pasja :laughing:

Ja też ostatnio w smyku kupiłam. Ale przy pierwszym dziecku mąż pół Gdańska zjeździł za 1 z Avent i nie kupił. Wydaje mi się że w ciągu roku znacznie się to poprawiło

Moze sprawdź w aptekach doz , mają sporo produktów dla niemowlaka

Zależy o jakie co chodzi. Są takie które kupisz nawet w delikatesach a sa takie które dostępne są tylko online

Ja kupuję tylko online z allegro smart przy mniejszych zakupach. Jak planuje większe to szukam gdzie taniej - np na stronie canpol z kodami rabatowymi można coś kupić 20% taniej.
A przy małych zakupach zamawiam coś z Amazon (smoczków do butelek akurat nie zamawiałam z amazona ale inne tańsze przesulki już tak) bo z pakietem Amazon (jakieś grosze na rok) można zamawiać z dostawą do domu bez kwoty minimalnej, a często oglądam też filmy/seriale na Amazon.
Mieszkam na wsi, do miasta wybieram się tylko jak muszę, więc zakupy online to wybawienie. Zamawiam zazwyczaj tak żeby zakupy były już następnego dnia.

Do lovi ? Canpolu ? Znajdziesz je w każdym większym markecie czy rossmanie :slight_smile:

U mnie nie ma problemów z dostępnością :grinning: w rossmanie bez problemu, zawsze też można sprawdzić dostępność na stronie żeby nie jechać na marne :wink:

Ja zamawiam online - u Nas jedynie w aptekach mozna dostać jakieś ale to loteria. Także albo musze gdzies dalej jechać albo zamawiać.

U mnie są, nawet kupiliśmy 4 i się okazało że niestety małej tej przepływ nie pasuje :upside_down_face:

U mnie nie ma problemu i zazwyczaj w Rossmanie jest sporo smoczków dostępnych. W sumie w innych sklepach nie szukałam, ale może też w niektórych aptekach są dostępne.