Spacerówka cybex eezy s+2 czy elodie details mondo?

Dokładnie my też tak zrobiliśmy, z wózka 2w1 gondola była naprawdę swietna a spacerówka to jakies dno i zart.. 

Ale to też wszystko przez to, że człowiek niedoświadczony i sama nie wiedziałam czego oczekiwać od wózka :) 

Tak to często soe spotyka nieststy 

dokładnie mi się też wydawało, ze te 2w1 to super wózki jasne fajnie się prowadzi ma super koła, ale to wszystko waży

Ja mam gorszą jazdę takim lekkim wózkiem bo lekkie koła też nie prowadzą się jakoś rewelacyjnie, ale coś za coś 

Mazia dokładnie, a niestety sprzedawcy nie są do końca uczciwi. Zwłaszcza jak wyczują że człowiek się nie zna. Ja mam 2w1, ale jeszcze nie używam spacerówki, dopiero na wiosnę. Teraz spacery w gondoli, mała obłożona poduszkami i jeździmy  ;) 

Przy drugim dziecku już wiedziałam dokładnie czego chcę - jaki wózek się nam sprawdzi. Robię dużo kilometrów z dzieckiem, po różnym terenie, więc najlepszy dla mnie był wózek "czołg", którym wszędzie wjadę - i na asfalt i na piaski. Wybrałam Bebetto Luca i jestem z niego bardzo zadowolona. Póki co córka jeździ jeszcze w gondoli, ale przed zakupem dokładnie sprawdziłam również spacerówkę. Wózek sam w sobie jest dość ciężki, ale w sezonie jesienno - zimowym siedzimy w mieszkaniu, które jest na 1 piętrze, w okresie wiosenno - letnim na działce, wiec za dużo nie muszę nosić wózka, także jego waga mi nie przeszkadza. 

Ja na szczęście kupiłam używany wózek. Gondola super spacerówka też nie najgorsza ale wielka więc włożyć ją do samochodu to cały bagażnik. Kupiłam teraz carrello bravo I super jest 

Przypomniało mi się o czymś - wiele wózków ma teraz opcję składanej gondoli - idzie złożyć budkę na płasko - warto na to zwrócić uwagę jeśli mamy ograniczone miejsce w bagażniku czy chcemy później - przy korzystaniu ze spacerówki -  wrzucić gondolę gdzieś na szafę czy pod łóżko. 

Spacerówki terenowe są cięższe ale dobrze je prowadzi się I mają duże kola. Największy minus to waga ale wózek dobiera się w zależności gdzie mieszka się I w jakich warunkach będzie używana czy gdzie przechowywana ;)

Dużo cennych rad dziewczyny :) jeśli chodzi o gondole to ja ubolewam nad faktem, że mam tylko 2 pozycje daszka - albo całkiem zlozony na płasko albo na full rozłożony. Nie ma opcji gdzieś po środku. I nie ma też opcji żeby odpiąć daszek. Było to trochę utrudnieniem gdy mała chciała oglądać otoczenie jadąc na brzuchu, bo przy całkowitym złożeniu nie wystawała nad wózek.. a jak ją chciałam dać nogami do przodu wózka To znów nie chciała tak jechać.. 

Ja w sumie miałam wózek 2 w 1. Spacerówka była fajna na zimę czy gorszy teren. Na lato kupiłam mniejsza lżejsza spacerówkę żeby wyjść na spacer w okolicy czy pojechać do sklepu.

Mi tez podoba  sie elodie, ale słyszałam  slabe opinie  o nim. Po 1 amortyzacja. Ma krótkie podparcie na  plecy, wiec dziecko jak uśnie glowa mu lata -nie ma podparcia. Cybex wydaje sie spoko. Espiro just jest lub  fajnyAnex Air-X Special Edition