Spdawdzone przepisy TM

Raxuchy drozdzowe uwielbiamy :slightly_smiling_face: Tylko daje mniej cukru niz w przepisie.

Sernik robisz wszytko zgidnie z przepisem ?

Ja przy ciastach zazwyczaj trzymam się ściśle przepisów, bo i nie jestem za dobra w pieczeniu, ale przy gotowaniu to już jest samowolka ;p

Chałka mniam też często robię :slight_smile:

Ja uwielbiam , jeszcze nie spotkałam żeby komuś nie smakowało :wink:

Lubie chalkę i chyba czas sie zmobilizowac i majac TM w koncu zrobić taką domowa :slightly_smiling_face:

Działaj a nie pożałujesz :wink: :slight_smile:

1 polubienie

Dodam i tutaj takie zastosowanie ;D

O proszę takiego zastosowania nie próbowałam :grin:

Wznawiam wątek:)
Proszę o polecajki świątecznych sprawdzonych przez Was przepisów:)

Ja w zeszłym roku robiłam paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami, chlebek odrywany z ziołami i sernik królewski. Wszystko smakowalo i zeszło :grin:

1 polubienie

Ja mam lidlomixa, ale myślę, że gwiazda makowa jest na tyle popularna że na bank jest w termiomixie, a jest o tyle spoko, że bardzo ładnie wygląda na stole :grinning:
Z takich efektowych to też fajnie wygląda makowa choinka i tak naprawdę do niej wystarczy ciasto francuskie i mak :grinning::grinning:

Tu moja sprzed roku :

2 polubienia

Wow naprawdę pięknie wyszło. Super efekt , cieszy oczy i uwielbiam ten smak.

Odrywany chlebek uwielbiam i często robię :wink: tylko czasem daję masło czosnkowe zamiast ziół. Mieszam masło i starty czosnek , starty ser żółty i smaruję , zawijam jak w przepisie.

Ojjjj tak to mój MUST HAVE :face_holding_back_tears::sweat_smile:

Chałka u mnie też często króluje, uwielbiam :heart:

My też bardzo lubimy , taką ciepłą z masełkiem . Do tego mleczko :grin:

Ja polecam
Burger XXL
Gwiazda makowa
Bułeczki z batatów
Zupa ogorkowa,
Ciasto na pizze
Pączki :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ostatnio wodzialm na IG że polecają wrapy big mac :slight_smile: chyba trzeba bedzie spróbować

Robiłam i polecam - bardzo dobre :sunglasses:

1 polubienie

A wiesz że u mojej babci była zawsze duża chałka na Wigilii , kto chciał to jadł czy do czerwonego barszczu czy do ryby :white_heart: nazywana była kukiełką :white_heart:
Ja sama czasem ją kupuję, wersję mniejszą i zjadam z córką :star_struck:

1 polubienie