Raxuchy drozdzowe uwielbiamy
Tylko daje mniej cukru niz w przepisie.
Sernik robisz wszytko zgidnie z przepisem ?
Raxuchy drozdzowe uwielbiamy
Tylko daje mniej cukru niz w przepisie.
Sernik robisz wszytko zgidnie z przepisem ?
Ja przy ciastach zazwyczaj trzymam się ściśle przepisów, bo i nie jestem za dobra w pieczeniu, ale przy gotowaniu to już jest samowolka ;p
Chałka mniam też często robię ![]()
Ja uwielbiam , jeszcze nie spotkałam żeby komuś nie smakowało ![]()
Lubie chalkę i chyba czas sie zmobilizowac i majac TM w koncu zrobić taką domowa ![]()
Działaj a nie pożałujesz
![]()
O proszę takiego zastosowania nie próbowałam ![]()
Wznawiam wątek:)
Proszę o polecajki świątecznych sprawdzonych przez Was przepisów:)
Ja w zeszłym roku robiłam paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami, chlebek odrywany z ziołami i sernik królewski. Wszystko smakowalo i zeszło ![]()
Ja mam lidlomixa, ale myślę, że gwiazda makowa jest na tyle popularna że na bank jest w termiomixie, a jest o tyle spoko, że bardzo ładnie wygląda na stole ![]()
Z takich efektowych to też fajnie wygląda makowa choinka i tak naprawdę do niej wystarczy ciasto francuskie i mak ![]()
![]()
Tu moja sprzed roku :
Wow naprawdę pięknie wyszło. Super efekt , cieszy oczy i uwielbiam ten smak.
Odrywany chlebek uwielbiam i często robię
tylko czasem daję masło czosnkowe zamiast ziół. Mieszam masło i starty czosnek , starty ser żółty i smaruję , zawijam jak w przepisie.
Ojjjj tak to mój MUST HAVE ![]()
![]()
Chałka u mnie też często króluje, uwielbiam ![]()
My też bardzo lubimy , taką ciepłą z masełkiem . Do tego mleczko ![]()
Ja polecam
Burger XXL
Gwiazda makowa
Bułeczki z batatów
Zupa ogorkowa,
Ciasto na pizze
Pączki ![]()
Ostatnio wodzialm na IG że polecają wrapy big mac
chyba trzeba bedzie spróbować
Robiłam i polecam - bardzo dobre ![]()
A wiesz że u mojej babci była zawsze duża chałka na Wigilii , kto chciał to jadł czy do czerwonego barszczu czy do ryby
nazywana była kukiełką ![]()
Ja sama czasem ją kupuję, wersję mniejszą i zjadam z córką ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.