Śpiworek do spania

Nie znalazłam takiego tematu więc zapytam. Musimy zmienić już śpiworek na taki z nogawkami. Mam już ocieplany, chce dokupić jeszcze 1.5TOG na cieplejsze noce ale nie za miliony. Jakie firmy polecacie? Wszystko co znalazłam albo ma ceny z kosmosu albo sztuczny materiał albo nie ma 1.5 TOG tylko np 2.5.

Ja tez niedawno szukalam i wiem o czym piszesz – ceny potrafia zwalic z nog :see_no_evil: U nas sprawdzily sie:sleepee – maja fajne spiwory z nogawkami, 1.5 TOG tez sie znajdzie, material przyjemny i cena jeszcze do przejscia…Albero Mio / Motherhood – polskie, czesto mozna dorwac w promo na allegro i sa calkiem spoko…jak chcesz cos bardziej eko, to male manufaktury szyja z bambusa albo bawelny, ale ceny podobne jak Sleepee…Ja osobiscie 2.5 TOG mam tylko na zime, a na cieplejsze noce wlasnie 1.5 i jest idealnie. Patrz tylko na sklad, bo duzo jest takich „tanich” z samym poliestrem i dziecko sie bardziej grzeje…jak trafisz jakas okazje, to bierz od razu dwa, bo przy maluchach wiadomo – pranie non stop :sweat_smile:

1 polubienie

Oj, mam dokładnie ten sam problem :sweat_smile: Mam jeden ocieplany śpiworek z nogawkami, ale teraz noce są cieplejsze i ten już za ciepły. Szukałam czegoś 1.5 TOG i… dramat albo ceny kosmiczne, albo skład typu poliester 100%, albo 2.5 TOG, co też mi nie pasuje :roll_eyes:

1 polubienie

No właśnie patrzę na skład, grubość i bardzo ciężko znaleźć coś odpowiedniego. Mały już podnosi się przy szczebelkach i zwykły śpiworek odpada, a od prawie miesiąca szukam czegoś po necie, na Vinted i nic.

1 polubienie
1 polubienie

Ja mam z firmy darland cena nie wysoka do tego skarpetki . Jedyna wada są duże więc trzeba brać rozmiar mniejszy. Mam 1.5 tog I taki letni z bawełny a pod spodem flanela też super

1 polubienie

Fakt ciezko znalezc cos na vinted w fajnej cenie i nie sztucznego…

1 polubienie

Ja też szukałam i ceny kosmiczne. Bardzo fajne jakościowo mają z color stories for kids ale ceny mają nie małe niestety… na vintedzie jest tego ogrom ale ciężko trafić na taki materiał jaki się chce . Najlepiej wpisz sobie na Google i jaki materiał chcesz i wyskoczą ci opcje z ceną, ja często tak robię :blush:

Robiłam tak i wyskakuje totalnie wszystko, a nie tylko to czego potrzebuje…

A szukasz nowych czy mogą być i używane? Bo jeśli używane też to zobacz która firma ma takie z dobrej jakości materiału i wpisz sobie tą firmę na vintedzie lub olx i tam można wyszukać. Ja tak robiłam z kocykiem bawełnianym od color stories . Kupiłam z drugiej reki w świetnym stanie za mniejsze pieniądze.

Super polecajka, dzięki, zaraz zamawiam :crazy_face:

1 polubienie

Mi sie udalo kiedys kupic tanio spiworki w lidlu. Do tego z bawełny. Warto zawsze zagladac na ubranka w lidlu :slight_smile: czesto sa super promocje.

Fajne śpiworki są tez z firmy sleepee oni mają z nogawkami i u nas się super sprawdził bo można wywinąć stopki jako skarpetki

Szukałam też używanych:/

Zamówiłam wczoraj wieczorem! Mam nadzieję, że nam się również sprawdzą.

Mi się udało raz kupić mega tanio w hm na wyprzedaży ale to był taki bez nogawek. Dla mnie to kosmos cena ponad 200 zł jak wiadomo że te 2 są potrzebne, przynajmniej u nas

1 polubienie

I co ? Nic ciekawego nie było?

Masakra z tymi cenami…zarabiają na produktach dla dzieci i matek…to straszne …co z tego że 800 plus dostanie się i tak każdy gada że matki to mają kasy na dzieci …tylko że te 800 to kupisz parę rzeczy dla dziecka i nie ma …te wszystkie osoby co nie mają dzieci nie mają pojęcia ile co kosztuje.

1 polubienie

Myślę że tak. Ja uwielbiam ich śpiworki bo mają te skarpetki które można wywynac na stópki

1 polubienie

Nic nie znalazłam. Albo nie ten rozmiar, albo nie ta grubość…