Nie znalazłam takiego tematu więc zapytam. Musimy zmienić już śpiworek na taki z nogawkami. Mam już ocieplany, chce dokupić jeszcze 1.5TOG na cieplejsze noce ale nie za miliony. Jakie firmy polecacie? Wszystko co znalazłam albo ma ceny z kosmosu albo sztuczny materiał albo nie ma 1.5 TOG tylko np 2.5.
Ja tez niedawno szukalam i wiem o czym piszesz – ceny potrafia zwalic z nog
U nas sprawdzily sie:sleepee – maja fajne spiwory z nogawkami, 1.5 TOG tez sie znajdzie, material przyjemny i cena jeszcze do przejscia…Albero Mio / Motherhood – polskie, czesto mozna dorwac w promo na allegro i sa calkiem spoko…jak chcesz cos bardziej eko, to male manufaktury szyja z bambusa albo bawelny, ale ceny podobne jak Sleepee…Ja osobiscie 2.5 TOG mam tylko na zime, a na cieplejsze noce wlasnie 1.5 i jest idealnie. Patrz tylko na sklad, bo duzo jest takich „tanich” z samym poliestrem i dziecko sie bardziej grzeje…jak trafisz jakas okazje, to bierz od razu dwa, bo przy maluchach wiadomo – pranie non stop ![]()
Oj, mam dokładnie ten sam problem
Mam jeden ocieplany śpiworek z nogawkami, ale teraz noce są cieplejsze i ten już za ciepły. Szukałam czegoś 1.5 TOG i… dramat albo ceny kosmiczne, albo skład typu poliester 100%, albo 2.5 TOG, co też mi nie pasuje ![]()
No właśnie patrzę na skład, grubość i bardzo ciężko znaleźć coś odpowiedniego. Mały już podnosi się przy szczebelkach i zwykły śpiworek odpada, a od prawie miesiąca szukam czegoś po necie, na Vinted i nic.
Ja mam z firmy darland cena nie wysoka do tego skarpetki . Jedyna wada są duże więc trzeba brać rozmiar mniejszy. Mam 1.5 tog I taki letni z bawełny a pod spodem flanela też super
Fakt ciezko znalezc cos na vinted w fajnej cenie i nie sztucznego…
Ja też szukałam i ceny kosmiczne. Bardzo fajne jakościowo mają z color stories for kids ale ceny mają nie małe niestety… na vintedzie jest tego ogrom ale ciężko trafić na taki materiał jaki się chce . Najlepiej wpisz sobie na Google i jaki materiał chcesz i wyskoczą ci opcje z ceną, ja często tak robię ![]()
Robiłam tak i wyskakuje totalnie wszystko, a nie tylko to czego potrzebuje…
A szukasz nowych czy mogą być i używane? Bo jeśli używane też to zobacz która firma ma takie z dobrej jakości materiału i wpisz sobie tą firmę na vintedzie lub olx i tam można wyszukać. Ja tak robiłam z kocykiem bawełnianym od color stories . Kupiłam z drugiej reki w świetnym stanie za mniejsze pieniądze.
Super polecajka, dzięki, zaraz zamawiam ![]()
Mi sie udalo kiedys kupic tanio spiworki w lidlu. Do tego z bawełny. Warto zawsze zagladac na ubranka w lidlu
czesto sa super promocje.
Fajne śpiworki są tez z firmy sleepee oni mają z nogawkami i u nas się super sprawdził bo można wywinąć stopki jako skarpetki
Szukałam też używanych:/
Zamówiłam wczoraj wieczorem! Mam nadzieję, że nam się również sprawdzą.
Mi się udało raz kupić mega tanio w hm na wyprzedaży ale to był taki bez nogawek. Dla mnie to kosmos cena ponad 200 zł jak wiadomo że te 2 są potrzebne, przynajmniej u nas
I co ? Nic ciekawego nie było?
Masakra z tymi cenami…zarabiają na produktach dla dzieci i matek…to straszne …co z tego że 800 plus dostanie się i tak każdy gada że matki to mają kasy na dzieci …tylko że te 800 to kupisz parę rzeczy dla dziecka i nie ma …te wszystkie osoby co nie mają dzieci nie mają pojęcia ile co kosztuje.
Myślę że tak. Ja uwielbiam ich śpiworki bo mają te skarpetki które można wywynac na stópki
Nic nie znalazłam. Albo nie ten rozmiar, albo nie ta grubość…