ja niezmiennie polecam lupilu :) tanie spodnie narciarskie i bardzo dobre :) nie ma co szalec z niewiadomo jakimi rzeczami, bo dzieciaki i tak je poniszcza
Też mogę polecić. Obecnie mam wlansie z lupilu
Ja tydzień temu swojemu 5latkowi kupiłam takie extra spodnie narciarskie w lumpie Vive za 15 zł. Wyprałam i są jak nowe i do tego świetnej jakości. Od lat nie chodziłam po lumpeksach ,a teraz od niedawna w mojej okolicy zrobili taki dość duży i ze świetnymi markowymi ubraniami. Muszę przyznać ,że wygrzebałam kilka super ciuszków i bardzo spodobały mi się tam zakupy.
Kombinezony czy spodnie narciarskie warto kupić na Vinted - często są w idealnym stanie i za grosze. Tym bardziej, że często dzieciaki już w trakcie tego samego sezonu potrafią z ciuchów wyrosnąć.
Vinted czy olx to też bardzo dobre rozwiązanie. Doris , mnie się nigdy przy moich dzieciach nie zdarzyło, żeby w trakcie tego samego sezonu wyrosło z takich ubrań, na kolejny sezon to oczywiste , ale wiadomo dzieci są różne :)
Moniczka - mojej małej kupowałam kombinezon w październiku, teraz już ledwo się w niego mieści, musiałam kupić drugi ;)
warto kupic taki kombinezon ktory z nia rosnie :)
Ooo a polecisz jakaś firmę ?
Doris,to chyba od razu musiałbyć dość na styk/bez zapasu.
Ja swojemu kupiłam z firmy George. Zazwyczaj zawsze wybieram rozmiar albo i dwa większy niż nosi i wtedy udaje się korzystać dwa sezony ;)
Moniczka - zapas był, ale nie przewidziałam, że od października do stycznia aż tyle urośnie. U nas jest ten problem, że mała rośnie bardzo szybko na długość, ale jest drobna. Na kolejną zimę się lepiej przygotuję :)
Anosk a gdzie znajdę kombinezon który rośnie? Bo przeglądałam oferty w sklepach interentowych i nie znalzałam przy żadnym takiej informacji. Kupiłam w tym roku córci kombinezon i jest teraz akurat więc wiem że następnej zimy nie doczeka. To tak na przyszłość bym chciała wiedzieć bo jednak nie uśmiecha mi się kupować co sezon kurtki plus kombinezonu.
Ja córce kupilam rozmiar większy. Powinien jej starczyc na całą zimę.