To nic strasznego, wypełniasz i tyle
Akurat dziś musiałam wypełnić , adres i pesel musiałam podać
Ale to jest 30 transakcji w ciągu miesiąca czy roku?
To jest W ciagu roku ![]()
W ciągu droku , oni to raportują dalej
i tyle , nic się nie dzieje
A to dobrze, myślałam że trzeba będzie jakiś podatek od tego płacić w takiej sytuacji
Nie wiadomo co wymyśla w przyszłości ![]()
Teoretycznie US może chyba się odezwać i wyjaśnić czy sprzedawane rzeczy są używane, twoje, starsze niż pół roku, albo bez zysku. Osoba fizyczna nie ma obowiązku przechowywać faktur więc to by było ganianie się w kółko. Nie słyszałam o przypadkużeby do kogoś się odezwali. Ktoś słyszał?
Pewnie by zawiesili konto po jakimś czasie
Też myślę, że jednak Vinted działa na zbyt dużą skalę, żeby US miał każdego prześwietlać
Ja od dawna sprzedaje. Na pewno więcej niż 30 sprzedałam w tym roku i nic nie dostałam
Mi wczoraj przyszła wiadomość, że proszą mnie o weryfikację i przesłanie dowodu, prawka albo paszportu - miałyście tak ? Wysłałam im, dużo info zasłoniłam, ale zostawiłam to co chcieli czyli imię nazwisko i datę urodzenia i datę wydania a mimo to trzykrotnie nieprzeszłam tej weryfikacji…napislam do nich i czekam na odp bo nie mogę wypłacić pieniędzy dopóki mi tego nie zaakceptują ;/
Ja mialam tylko pesel podac bez zdjecia dowodu itp
A to dziwne, ja bym dowodu raczej te żnie przesłała
No mi też się to średnio widzi, ale też nie wiem co zrobić bo bym chciala wypłacić pienaidze - ponad 200 zł a bez tego nie mogę tego zrobić ![]()
O kurczę słyszałam, że chcą pesel, a o dowodzie pierwsze słyszę
trochę już chyba przesadzaj z tym wszystkim
Dobra! Mamy sukces! Weryfikacja przeszła pomyślnie można wypłacić hajsy i wydać na bombelka ![]()
Ponoć najpierw blokują możliwość wypłacenia pieniędzy z portfela vinted, też możesz kupować nie wiem jak ze sprzedażą, a po upływie wyznaczonego czasu korzystanie z platformy jest zawieszone
A po jakim czasie trzeba podać te dane? Jak ile ogłoszeń się wstawi?
Chyba jak sprzedaz 30 produktow