O tak, naprawde dziala ! Nawet wpisalam samą miejscowosc i wyswietlilo mi sie wszytsko z mojej malej miesciny . Fajny patent
Ooo nie wiedziałam, że tak się da, dzieki za wskazówkę.
Też ostatnio dostałam prośbe o dane po przekroczeniu 30 transakcji, mam nadzieję że na danych się skończy.
Nie wiem czy kojarzycie te sniegowce moon boot ogolnie sa bardzo drogie, dzisiaj na vinted patrze wystawione za 269 zl ale z napisem boot
pisze czy to oryginalne a Pani ze tak … i pisze do niej ze orginalne maja napis moon boot a te tylko boot a ona … przepraszam pomylilo mi sie te orginalne sie sprzedaly te sa z butiku ![]()
![]()
i pyk nagle cena za 100 zl
No tak, może myślała, że ktoś się nie zorientuje i głupio kupi
No widziałam ze 20 osob lubi jej ogloszenie wiec moze nie dokonca wszyscy wiedza ze sa podrobki tyvh butow ![]()
spoczko nie ma za co ![]()
ja nieraz szukam właśnie roznych takich ułatwień gdy nie ma w opcjach , warto sobie ulatwia zycie. po to jest forum by sobie pomagac:) udanych łowów ![]()
Nie wiedziałam, że można wpisać miejscowość, fajna taka opcja
muszę ją przetestować ![]()
Mnie też denerwują te pytania do pytania i ciągle proponowanie cen za pół darmo najlepiej…
Póki co jeszcze nie przekroczyłam tych 30 transakcji, może się uda do końca roku wytrwać.
Mój brat ostatnio wystawił swoją kurtkę North face na vinted. I ona była oryginalna. I ktoś ją kupił, i tutaj do końca nie wiem jak to działa, ale oddał jakby do ekspertyzy i ktoś wydał opinie że budzi wątpliwość ta oryginalność i ja odesłał. A brat mówi że są wszystkie te wyznaczniki oryginalności x😄
Caly czas na facebooku wyswietlaja mi sie oszustwa przez vinted . Ostatnio widzialam jakis spor bo jak sie okaze ,ze wyslana rzecz to podrobka to kupujacy odzyskuje pieniadze i nie musi odsylac rzeczy , ale co w momencie gdy ktos otrzyma oryginal a wstawi zdjecia jakiejs innej podrobki . Strasznie jest to , ze ludzie chca zrobic biznes szkodzac innym i nawet ciezko sie przed tym jakos zabezpieczyc , chyba , ze nagrywac filmy z pakowania i wysylki ale jak ktos sie uprze to i to moze podwazyc
A sprzedający dostanie normalnie te pieniądze lub zwrócony towar?
Nie , wtedy i to i to zostaje u kupujacego …
Swoja drogą Madziu , my to mamy jakas synchronizacje
zawsze jak jestem tutaj obecna to Ty tez jestes ![]()
Straszne… nie powinno być tak, już wtedy mógł być towar odesłany… bo wiadomo że będą kombinować . Haha też to zauważyłam, u mnie jest ostatnio bezsenność, i chodzę co chwilę do toalety na pisiu
ale jaki tu spokój o tej godzinie
mogę sobie na spokojnie poczytać i nieraz właśnie jak czytam to zasypiam z telefonem ![]()
Ja o tych godzinach robie sobie sesyjki , laktatorem bo mala najdluzej spi .
W trakcie ciazy nie spalam i teraz jak juz cora jest na swiecie tez mi jakos to nie wychodzi ![]()
Oczywiscie , ze nie a podobno z tego co pisza Ci ludzie na tych grupach facebookowych to ciezko jest sie z administracja vinred porozumiec i zazwyczaj staja za kupujacym pomimo jasnych dowodow oszustwa
takie czasy , nigdzie nie jest bezpiecznie
No to przykre to jest… i weź tu sprzedaj coś drogiego…
kiedyś się wyśpimy za wszystkie lata ![]()
a o której się wtedy budzicie ?
Mloda punkt 8 rano - oczy jak 5 zloty ![]()
Ale tak na jedzonko to okolo 4 rano
No to już niedługo
zaraz rano
dobrze że u nas chłopak rano wszystko ogarnia jak ja się nie mogę odkleić ![]()
Tak, Vinted ma taką opcję właśnie że jak jest jakiś produkt premium to kupujący może zarządzić weryfikacji “przez ekspertów” i to polega na tym, ze przedmiot najpierw idzie właśnie do takiej weryfikacji i tam jakiś zespół niby weryfikuje czy to fake czy oryginał i jak jest ok to wysyłają przedmioty do kupującego. Niestety czytałam dużo skarg, że ten zespół to się słabo zna i często oryginały klasyfikują jako fake…
O kurcze to ja nawet nie wiedziałam że taka komisja jest na vintedzie. Tylko właśnie jak się nie znają to po kij taka komisja , jak już kogoś posyłają do takiego zadania powinien się na tym dobrze znać.
Ja wiedzialam ze jest taka weryfikacja ale nie bardzo wiedziałam o co chodzi juz wiem ![]()
Wszystko ok bo szczerze mówiąc ja kupując oryginalny produkt za nie małą sumę nie chciałabym zapłacić za podrube . Tylko jeżeli coś naprawdę jest oryginalne a oni tego nie zaakceptują bo ktoś się nie zna to nie fajnie . Bo sprzedający czuję się jak oszust w oczach kupującego.