Sprzedaż ubranek dziecięcych

Cześć dziewczyny czy macie jakieś rady gdzie poza Vinted i Olx jeszcze można sprzedawać ubranka? Moi rodzice mieli firmę która niestety zbankrutowała i teraz żeby związać koniec z końcem próbuję sprzedawać rzeczy po Synku ale także pozostałości z firmy rodziców wszystko jest oryginalne nowe z metkami głównie Reserved Kids - trampki, body, spodenki, koszulki, sweterki, kurteczki, czapki i rękawiczki włoskiej marki itp. Ceny są symboliczne 10-30 zł i tak szukam pomysłu gdzie jeszcze możnaby to wystawić - tony poszły na fundację, do domów dziecka i dla obywateli Ukrainy po wojnie a z tego co zostało chciałabym zrobić pożytek i dla rodziców i dla synka :slight_smile:

1 polubienie

Moze podaj swój nick na vinted , pewnei dziewczyny chętnie przejrzą . Ja korzystałam też z olx i na fb na platformie z miasta z mamami wystawiałam :slight_smile:

2 polubienia

Że na to nie wpadłam haha fashioncloset2306 umówmy się, że gdyby Wam coś dziewczyny wpadło w oko powiedzcie, że jesteście od nas z forum to zrobimy dodatkowy koleżeński rabat :slight_smile:

2 polubienia

Ja sprzedaje właśnie na tych portalach. Wystawiam też na grupach lokalnych. Tyle , że szczerze przyznam , największa sprzedaż jest na Vinted. Wystawię na grupie lokalnej i nic , na Vinted zaraz idzie .

2 polubienia

Na fb , lento :slight_smile:

Powodzenia i pieknie ,że pomagasz w ten sposób rodzicom :blush::blush::blush:

1 polubienie

Z tą sprzedażą ubranek to naprawdę jest ciężko, niestety jesteśmy tak zalani fala tych ubrań że każdy na tego pod dostatkiem.

1 polubienie

Dużo sprzedaje w paczkach i na FB różnych grupach olx vinted wogóle mi się idzie

Często na grupkach na fb idą ubranka ale w paczkach. Pojedyncze raczej słabo:/

Ja to głównie korzystam z vinted , tam zauważyłam że najlepiej mi się sprzedaje :blush:

Tak to prawda głównie paczki to tam , Vinted jest fajne że można pojedyncze szt dodawać do zestawu . Szkoda że olx tego nie ma , może kiedyś wprowadzą sprzedaż też by lepiej tam szła

3 polubienia

Też tak uważam , nie można tam paczek robić co jest mega słabe

Tak masz rację jak ktoś chce zestaw to trzeba usuwać wstawiać na nowo łączyć a na vinted minuta i ktoś ma gotowy zestaw :wink:

Czy ja wiem. Ubranka markowe i dobre skladowo sprzedają się bardzo szybko, np HM, Zara, Reserved, C&A. Więcej czasu zajmuje sprzedanie czegoś z Shein, Sinsay itp

Ja to najlepiej lubie na vinted , tylko ważne sa dobre zdj jesli przyciagaja to jest szansa ze szybciej sprzedamy :smiling_face_with_three_hearts:

Tak to prawda z pepco nie wiadomo jak ladne i czy nowe nawet to ciezko sprzedac

Tu masz racje ta opcja tworzenia zestawow na olx byla by super rowniez mam nadzieje ze kuedys to wprowadza

No tak, bo na ubranka z Pepco może sobie pozwolić większość, wiec po co kupować używane, wątpliwej jakości, skoro można kupić jakieś bardziej markowe, np Newbie.

Na tych shein czy temu mozna kupic nieraz ladne ciuszki w dobrych cenach i wtedynikt nie chce kupowac uzywanych

O tak newbie maja piekne ciuszki dla diewcznek ale jak nowe to strasznie drogie , kupilam kilka uzywywanych i wygladaja super jak nowe

Hmmm a na grupach na Facebooku. Może w ogóle poszukaj czy można gdzieś sprzedać i ranią hurtowo