Sprzęty, które zmieniły Waszą codzienność

My mamy wanienkę na stelarzu, termometr w niej nie działa ale zwykły do ciała mamy taki który mierzy wodę i na łokieć patrzymy.
Ja mogę Ci podpowiedzieć żebyś patrzyła sobie na wymiary bo są mniejsze i większe więc zobacz taką jaka najbardziej będzie Ci odpowiadała

1 polubienie

@Paulina.K o to na wymiary nie patrzyłam , dobrze że piszesz sprawdzę sobie , bez sensu jak kupię mała na chwilę :slightly_smiling_face:

Wiesz co lepiej kupić zwykłą i stojak i nie ma co kombinować. Można nawet w Smyku kupić.

A szczerze na początku o wiele lepiej dla mnie sprawdzała się ta mniejsza wanienka z Ikea a stelaż kupiłam na allegro. Po pół roku sprzedałam i wymieniłam na większą

Ja zamówiłam z allegro wanienkę i jeszcze dostałam gratis za napisanie opinii :smiling_face: i też mam na stojaku

@AnetteSo właśnie w smyku widziałam do 3 stówek był ze stojakiem ale nie wiem jaki wymiar . W sumie to chyba wolę większą kupić niż za chwilę wymieniać :rofl::rofl:
@Mamilove o kurde to nawet nie wiedziałam że na allegro też tak robią . Dużo zamawiam tam . Jakieś szczęście masz do gratisów :rofl::rofl::rofl: jakiś fajny ? :thinking:

https://allegro.pl/oferta/skladana-wanienka-baby-care-ze-stojakiem-i-lezaczkiem-harmony-bezowa-duza-18657991215
Kupiłam tą a nagrodę mogłam wybrać z 13 zabawek :slight_smile:
Były jakieś autka , coś dla niemowlaków , lalki , plecak kapibara i mis . Ja wybrałam lalkę :smiley:
Ja też nie wiedziałam, mega mnie zaskoczyli :see_no_evil:

1 polubienie

@Mamilove to nie wiedziałam , fajnie z ich strony :slightly_smiling_face:
Nagrodę miałaś później czy przy tym zamówieniu ? Jak dopiero napisałaś opinie . Ja rzadko pisze opinie :see_no_evil: jakoś nie mam do tego głowy .

Jest na pewno taki wątek o wanience była cała dyskusja wcale nie jakoś dawno! :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl:
Zaraz odnajdę! :star_struck:

Oo mam! :star_struck: Proszę :grin:

1 polubienie

@Mamii super dzięki :heart_eyes: o taki wątek mi nie wychodził a wpisywałam różnie w lupce . Napewno sprawdzę :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Dostałam późnej , dopiero jak dostałam, przetestowałam i napisałam opinie :slight_smile:

1 polubienie

@Mamilove aż dziwne że takie coś robią , ale miło z ich strony :slightly_smiling_face: przynajmniej skorzystałas :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Noo się mega zdziwiłam :smiley:

1 polubienie

My kupilismy wanienkę składana ze stelarzem i termometrem i ogolnie super nam się sprawdziła przez pierwsze 2 miesiące a potem przerzuciliśmy sie na kąpiele pod prysznicem. Ja bym za dużo kasy nie wydawała i kupiła najzwyklejszą

@magdap_96 właśnie też mi tak mówili że to tylko na chwilę jest a później nawet w brodziku mogę pod prysznicem :slightly_smiling_face: także nie będę się już zastanawiać zamówię jakaś normalna ale ze stelażem dla ułatwienia mi sprawy :hugs:

1 polubienie

ooo a jak kapiecie się z malcem pod prysznicem? trzymacie na rekach? ostatnio jakaś rolka mi wyskoczyła właśnie, ale nigdy nie słyszałam żeby ktoś tak na prawdę robił :smiley:

1 polubienie

Wiesz co jest to fajna sprawa, ale i to jest właśnie słowo magiczne, ale potrzebna jest druga osoba bo tak to kąpiesz dziecko później podajesz partnerowi dziecko i później sama się kąpiesz. Mi się to super sprawdziło podczas wyjazdu jak miałam tylko i wyłącznie starszą. Teraz przy młodszej No niestety ten pomysł odpadł i na wyjeździe zastanawiałam się nad składaną wanienką ostatecznie wzięłam po prostu zwykły malutki dmuchany basenik i tak kąpaliśmy

Też sie zastanawiam, wydaje się to dosyć ciężkie

Ja od zawsze muszę jedną wypić , chyba że intensywny dzień to poratuje się drugą ale dużo słabsza :smiling_face:

1 polubienie

Ja mam klime codziennie od 8 rano włączona i nie wyobrażam sobie jej nie mieć. Wyłączamy o 20 a i tak w nocy nie da się żyć. Bez kilimy nie mogłabym żyć w takie dnie

1 polubienie

@paola.4 Jesli chodzi o wanienkę miałam taką z wbudowanym profilem ale ona się kompletnie nie sprawdziła :sweat_smile: w Netto kupiłam taką zwykłą i trzymamy go na rękach albo na leżaczku :heart:
I na tych upałach myjemy małego 2-3 razy dziennie. :sweat:

Akurat mamy 3 kąpiel na ochłodę to wygląd to tak

1 polubienie