Nam na ciemieniuchę sprawdził się z Sylveco z betuliną. Rewelacyjnie natluscilo i później tworzyło biały puch z który łatwo moNa było wyczesac
Misteka używała moja siostra dla swoich dzieci i była zadowolona. Przez przypadki zostawiła u mnie tubke z kremem ;) i go używałam :) przyznam , że skora po nim jest miękka
To jest racja że wybór jest za duży. Ale mnie wkurza to że produkty dla dzieci czasami mają taki skład że sama bała bym się tego użyć
Karoliga niestety masz rację. Czasem jak patrzę na skład to jestem przerażona.
Kto w ogóle dopuszcza to do sprzedaży. Masakra jakaś ja wszystkie składy przed kupnem sprawdzam na pan tabletka albo na srokao bo tam po ludzku wyjaśnione jest co jest co.
Karoliga też właśnie wole sprawdzić na tych stronach bo przynajmniej jest wyjaśnione czy te składniki są ok czy nie. A czasem patrzę na skład i się zastanawiam czy dobrze , że „coś„ jest czy lepiej gdyby tego nie było. I pomóc im krótszy skład tym jest lepszy
Dobre opinie są o Musteli, więc może się sprawdzi. :)
Ja mustele bardzo polecam i sama używam do kąpieli czy do rąk.
Do kąpieli też dolewałam córce Mustellę jak miała zaostrzenie azs. Teraz kąpię ją w samej wodzie ale mam jeszcze resztkę płynu to czasem głowę jej tym przemyję.
nas Mustela ale i Olilatum też się sprawdza
Widzę , że kosmetyki z firmy Mustela są często polecane. I faktycznie jak się patrzy na skład to wydaje się ok.
My używamy produktów z Musteli. Ostatnio mocno się przesuszyła skóra na główce, więc żeby nie zrobiła się ciemieniucha nawilżamy kilka razy dziennie.
My od pierwszego dnia zycia uzywamy balsamu oraz olejku do kapieli z La Roche Posay (seria do skóry atopowej) i sprawdza się świetnie!
Ja polecam linomag
bardzo fajnie natłuszcza
Linomag rownież
super działa!
Dziewczyny- linomag jest rowniez świetny na przesuszone pięty latem
wystarczy naloszyc grubsza warstwe przed snem i założyć skarpetki na noc. Po 2 tygodniach stopy nie do poznania ![]()
Ooo koniecznie muszę wypróbować!
Ale to jakiś konkretny krem z tej firmy czy ogólnie wszystkie są dobre?
Na Pięty koniecznie wypróbujcie cremobaza 50% !! Rewelacja
Fajne są kremy z mocznikiem
naprawdę pomagają , prosty skład i daje rade. Ogólnie im prostszy i bardziej naturalny skład tym lepiej.
Ja stosuje ten najzwyklejszy w metalowej tubce ![]()