Sukienka na wesel

Ja kiedyś szyłam sukienkę jak byłam druhną. Nic nie mogłam znaleźć w sklepach, ale tak średnio finalnie byłam zadowolona.
Teraz mam wesele w sierpniu i też będę coś szukała. Ja bardzo lubię sukienki z Reserved. Zwłaszcza że można je kupić bardzo tanio na wyprzedaży

Tak tak, Reserved też często ratuje sytuacje :heart:
I TK Maxx - ale trzeba mieć szczęście do towaru :partying_face:

Bardzo dziękuję.

Moja siostra też zamawia tam sukienki na koncerty ale jakoś nie pomyślałam by tam kupić na wesele. Chyba do rozejrzę nieco bo może faktycznie co fajnego wypatrzę.

@chloria @Lea @Wesola95 to ja znowu był czas że tam kupowałam a teraz już nie bo wydaje mi się że tak już jakoś mocno spadła.
Też kiedyś kupowałam w butikach ale faktycznie cena jest duża i jakoś mi szkoda na jedno wyjście …. Chodź pewnie jeszcze ja kiedyś bym użyła …

Ja kiedyś szyłam na miarę ubranie ale jako nie byłam zadowolona z efektu u trochę mnie to zniechęca.

Dwa lata temu kupowałam sukienkę na pogrzeb i właśnie w Reserved kupiłam i byłam zadowolona. Przejrzała ten sklep o H&M ale nie widzę nic ciekawego

1 polubienie

Ja ostatnio szukałam na Chrzest na allegro :blush: zamówiłam kilka na próbę, przemierzyłam, jedna mi podpasowała, a pozostałe odesłałam :smiley:

Co do sukienki ja zazwyczaj szukam w butikach , mają naprawdę duży wybór, ceny też są ładne :rofl: ale no cóż tak to już jest w sklepach taniej nie będzie, co do szycia jjednak ja bym nie szyła specjalnie na wesele jeżeli nie jestem druchną lub panią młodą chyba że jesteś siostrą państwa młodych a jak gościem z rodziny to wolałabym poszukać w butikach lub na internecie poszperac jeszcze.

Ja szyłam sukienki wiele razy u dobrej i sprawdzonej krawcowej zarówno na wesela czyjeś, na studniówkę i na swój ślub zawsze byłam zadowolona ,sukienki były niepowtarzalne i piękne

To prawda, szyte na miarę są niepowtarzalne ale trzeba mieć naprawdę dobrą krawcową. A cenowo jak wychodziły?

Też szukałam wszędzie na wesele. Spróbowałam z SHEIN i byłam bardzo zadowolona :smiling_face: jednak byłam w ciąży i wybrana sukienka stała się za ciasna, ale zamówiłam inną i okazała się strzałem w 10! Pięknie się prezentowała i czułam się w niej bardzo dobrze :smiling_face:

Kurczę, skoro polecacie ten shein to chyba spróbuję z ciekawości