@usmiechnietaMama jak tam ta kiecka?
jak wrzucałam tego screena to już ja fizycznie miałam w domu, wcześniej miałam maselkowa ale mi ten kolor nie pasuje i wymieniłam na beżową, nie ma rewelacji, ale nie chce mi się szukać nic innego, plus na tym weselu za długo się nie pobawimy bo jedziemy z małym więc nie ma co inwestować w sukienkę ![]()
![]()
No to faktycznie nie ma co przesadzać
Oj tak kupiłam na pakuten jedną sukienkę , ogólnie wygląda super ja w niej też ale materiał katastrofa , właśnie materiał jak w chińskich marketach …co nie nawidze takich materiałów, niestety przez internet nie widać jak ten materiał wygląda, kupiłam raz więcej już nie kupuję tam ![]()
Ja kipiałam tam koszulkę , to wyglądała jak by sami kleili na szybko te printy do tych bluzek ![]()
![]()
![]()
Mierzyłam wczoraj ponownie tą sukienkę co kupiłam na wesele z pakuten i jednak jej nie ubiorę
nie wiem, wydawała mi się fajna, ale jak mąż ubrał garniak to ja przy nim wyglądam w tej sukience jak taka taniocha wiocha ![]()
![]()
![]()
Pokazywałaś ją gdzieś ? Chyba coś pominęłam
Taka, ale na zdjęciu wygląda milion razy lepiej! Ja wiem, że pani modelka też robi swoje, a ja po ciąży jeszcze nie wyglądam, ale słaba jakość
i jeszcze ta cena, że niby 250 zł hahaha! Bym się chyba poryczała jakbym za nią tyle dała
Ja nigdy tam nie kupowałam. Jednak wolę albo stacjonarnie ale w takich typowych sklepach co robię na codzień zakupy typu Reserved czy H&M……chodź ostatni oraz na próbę zamówiłam na shein i w sumie fajnie byłam też zadowolona
Ta jasne te ich przeceny to tragedia. No na zdjęciu faktycznie fajnie wygląda
@Mamuska357 ja uwielbiam shein naprawdę co do sukienek. I zawsze można oddać jak nie pasują ja zamawiam kilka przymierzam w domu i oddaje zwroty też za darmo
Właśnie nie jeszcze nie testowałam zwrotów bo zamawiałam jedną sukienkę i spasowała
Bez problemu do paczkomatu i pieniążki masz w ciągu naprawdę paru dni.
Oni te zdjęcia tak retuszują i później przychodzi nam coś co jednak na zdjęciu lepiej wyglądało ![]()
Ja teraz na weselu mialam z Pakuten i mi sie podobala
nie była jakos jakosciowo idealna ale polubiłam ja ![]()
A jak jest na zdjęciach z Shein to samo. Chociaż powiem wam że teraz zaczyna mnie drażnić bo kiedyś przynajmniej fajne zdjęcia były produktów dziecięcych różnych na przykład polskich Marek a teraz jest to tak sztucznie przerobione w ai że aż oczy bolą. Ja rozumiem że ludzie chcą pokazać swój produkt ale idzie to w złym kierunku
Z pakuten mam wrażenie że zawsze te sukienki jakieś cienkie są xD
A one chyba jakieś takie drogie ?
Wszystkie zdjęcia ubran są takie przerabiane na shein. Wyglądają tak ładnie i elegancko a jak się wejdzie na zdjęcia robione przez przez użytkowników to te ubrania wygląda jak szmaty
Na pakuten? Nie są drogie myślę że mają normalne ceny.
@MamaMalychStopek tam nawet jest informacja w niektórych zdjęciach że zmodyfikowane prze AI
Muszę zerknąć , Nidy tam nie kupowałam