Zapraszamy do skorzystania z super promocji produktów wyprawkowych do karmienia Canpol babies w sklepach stacjonarnych SMYK Od 23 marca do 7 kwietnia kupicie z rabatem 20% następujące produkty:
Już miałam okazję otrzymać informację o waszych promocjach w Smyku !!! To bardzo dobra informacja:face_with_peeking_eye: może coś przez weekend wpadnie do koszyka
Używałam sylikonowy j osłonek na piersi i świetnie się sprawdzały. Bardzo też lubię wasze podkłady do przewijania
Mam nadzieję że inne rzeczy też uda mi się jeszcze wypróbować
Na pewno poleciłabym wkładki laktacyjne maść lanolinową i kompresy żelowe na piersi bo to naprawdę ratuje w pierwszych tygodniach karmienia. Super że można je teraz kupić taniej a akurat jutro wybieramy się na zakupy to na pewno zajrzymy do Smyka i skorzystamy z promocji i podeślę dziewczyną na grupie , na pewno też skorzystają
Jej kusicie ciągle promocjami , a ja ciągle rozmyślam nad laktatorem smart sense. Z własnego doświadczenia najbardziej poleciłabym wkładki laktacyjne to naprawdę ogromne ułatwienie na początku , wasze są bardzo dobrej jakości
Fajnie też mieć maść lanolinową i kompresy żelowe, bo przy wrażliwych brodawkach to wielka ulga, mi mąż musiał jeździć po całym mieście bo nigdzie nie mógł dostać , ale na szczęście udało się teraz wszystkim doradzam aby to koniecznie sobie kupić .Ogólnie powiedziałabym przyjaciółce, żeby nie kupowała wszystkiego na raz, tylko zaczęła od podstaw i zobaczyła, co faktycznie się sprawdzi u niej i u dziecka:smiling_face:
super wiadomosci akurat musze zrobic zapasy wkładek laktacyjnych
ja swojej przyjaciółce polecila bym lecieć do smyka po laktator smart sense , wkladki laktacyjne i biustonosz plus do karmienia butelkę natural shape . duet idealny i ulatwiajacy bardzoooo zycie codzienne przy maluszku
Ach super że jest Gdańsk
Ja bym zdecydowanie poleciła laktator SmartSense silikonowe osłonki, maść z lanolina, kolektory muszlowe, wkładki laktacyjne, i butelkę Naturalshape. Sama muszę sprawdzić ten biustonosz.
Co poleciłabym przyjaciolce ? Zdecydowanie na pierwszym miejscu moj ukochany laktator smart sense , powtarzam to jak mantre , jest najlepszy na swiecie ostatnio mialam nieprzyjemna historie z utopieniem moich muszelek przez moja mame ale juz mam kolejne , bo narawde “robia robote” i zupelnie obiektywnie uwazam je za najlepszy laktator muszlowy dostepny na rynku . Kolejne to butelki natural shape , ostatnio mielismy kryzys jedzenia z piersi a od kiedy zaczelam podawac malej mleko z tych flaszek to wrocilysmy do spokojnej zonglerki pomiedzy piersia a butlą
Jako dodatek powiem , ze polecilabym tez magiczne lyzeczki . Są najlepsze , to , ze zmieniaja kolor pod wplywem temperatury , naprawde ulatwiaja rozszerzanie diety
Ja jestem mega ciekawa tego laktatora. Nigdy nie używałam laktatora muszlowego. Chętnie kiedyś bym przetestowała i jakby się sprawdził to bym sobie dokupiła drugi żeby mieć podwójnie ale nie zaryzykuję kupna bo kurcze ja nie mam za dużego biustu i nie wiem czy by się ładnie przyssał
Promocja jak zawsze top!
Trzeba korzystać aby uzupełnić zapasy
Ja przyszłej mamie poleciałabym laktator, butelki, wkładki laktacyjne- ze wszystkiego korzystałam i sprawdziło się super - to te rzeczy z promocji.
A z innych dodatkowych rzeczy to podpaski poporodowe, butelka do podmywania i zabawki sensoryczne
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.