Super promocje w sklepach SMYK!

Zapraszamy do skorzystania z super promocji produktów wyprawkowych do karmienia Canpol babies w sklepach stacjonarnych SMYK :heart: Od 23 marca do 7 kwietnia kupicie z rabatem 20% następujące produkty:

• Canpol babies inteligentny laktator muszlowy SmartSense
  • Canpol babies Podwójny inteligentny laktator muszlowy SmartSense
  • Canpol babies Podwójny mobilny laktator muszlowy MilkShell
  • Canpol babies Kompresy żelowe na piersi 2 szt.
  • Canpol babies Silikonowe osłonki piersi S EasyStart 2 szt.
  • Canpol babies Silikonowe osłonki piersi M/L EasyStart 2 szt.
  • Canpol babies maść lanolinowa do brodawek sutkowych 7 g
  • Canpol babies Kolektory muszlowe do mleka, 2 szt.
  • Canpol babies Kojące wkładki hydrożelowe na piersi z lanoliną 8 szt.
  • Canpol babies Mum fit biustonosz do karmienia i odciągania XL
  • Canpol babies Mum fit biustonosz do karmienia i odciągania L
  • Canpol babies wkładki laktacyjne z paskiem samoprzylepnym 140 szt.
  • Canpol babies Ultrachłonne wkładki laktacyjne 3D 60 szt. białe
  • Canpol babies butelka Natural Shape ze smoczkiem dwustrefowym 150 ml
  • Canpol babies butelka Natural Shape ze smoczkiem dwustrefowym 260 ml
  • Canpol babies butelka Natural Shape ze smoczkiem dwustrefowym 330 ml

Lista sklepów SMYK, w których znajdziecie produkty w pomocji:
https://canpolbabies.com/lista-sklepow-bioracych-udzial-w-promocji-produkty-wyprawkowe

Drogie mamy, co byście poleciły swojej przyjaciółce? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

9 polubień

Już miałam okazję otrzymać informację o waszych promocjach w Smyku !!! To bardzo dobra informacja​:face_with_peeking_eye::grin: może coś przez weekend wpadnie do koszyka :upside_down_face:

Używałam sylikonowy j osłonek na piersi i świetnie się sprawdzały. Bardzo też lubię wasze podkłady do przewijania :upside_down_face:

Mam nadzieję że inne rzeczy też uda mi się jeszcze wypróbować :smiling_face:

Na pewno poleciłabym wkładki laktacyjne maść lanolinową i kompresy żelowe na piersi bo to naprawdę ratuje w pierwszych tygodniach karmienia. Super że można je teraz kupić taniej a akurat jutro wybieramy się na zakupy to na pewno zajrzymy do Smyka i skorzystamy z promocji :star_struck: i podeślę dziewczyną na grupie , na pewno też skorzystają :heart:

Jej kusicie ciągle promocjami , a ja ciągle rozmyślam nad laktatorem smart sense. Z własnego doświadczenia najbardziej poleciłabym wkładki laktacyjne to naprawdę ogromne ułatwienie na początku , wasze są bardzo dobrej jakości :blush:

Fajnie też mieć maść lanolinową i kompresy żelowe, bo przy wrażliwych brodawkach to wielka ulga, mi mąż musiał jeździć po całym mieście bo nigdzie nie mógł dostać , ale na szczęście udało się :sweat_smile: teraz wszystkim doradzam aby to koniecznie sobie kupić .Ogólnie powiedziałabym przyjaciółce, żeby nie kupowała wszystkiego na raz, tylko zaczęła od podstaw i zobaczyła, co faktycznie się sprawdzi u niej i u dziecka​:smiling_face:

super wiadomosci :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: akurat musze zrobic zapasy wkładek laktacyjnych :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:
ja swojej przyjaciółce polecila bym lecieć do smyka po laktator smart sense , wkladki laktacyjne i biustonosz plus do karmienia butelkę natural shape . duet idealny i ulatwiajacy bardzoooo zycie codzienne przy maluszku

O wow, super informacja @CanpolBabies_Redakcja 🩷

Super :star_struck: akurat muszę wymienić butelkę. Napewno skorzystam.

Oooo akurat mam koleżankę w ciąży, muszę jej powiedzieć :smile::smile:

Wow ale dużo tych sklepów. Dziękujemy za informację :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ach super że jest Gdańsk :heart_eyes:
Ja bym zdecydowanie poleciła laktator SmartSense silikonowe osłonki, maść z lanolina, kolektory muszlowe, wkładki laktacyjne, i butelkę Naturalshape. Sama muszę sprawdzić ten biustonosz.

Wow w smyku też są super !

Co poleciłabym przyjaciolce ? Zdecydowanie na pierwszym miejscu moj ukochany laktator smart sense , powtarzam to jak mantre , jest najlepszy na swiecie :heart_eyes: ostatnio mialam nieprzyjemna historie z utopieniem moich muszelek przez moja mame :see_no_evil: ale juz mam kolejne , bo narawde “robia robote” i zupelnie obiektywnie uwazam je za najlepszy laktator muszlowy dostepny na rynku . Kolejne to butelki natural shape , ostatnio mielismy kryzys jedzenia z piersi a od kiedy zaczelam podawac malej mleko z tych flaszek to wrocilysmy do spokojnej zonglerki pomiedzy piersia a butlą :heart_eyes:
Jako dodatek powiem , ze polecilabym tez magiczne lyzeczki . Są najlepsze , to , ze zmieniaja kolor pod wplywem temperatury , naprawde ulatwiaja rozszerzanie diety

Butelki, laktator, kompresy żelowe i biustonosz!:heart: wszystko to miałam i super się u mnie sprawdziło :hugs:

Wow ale mega😍
Ja bym poleciła oczywiście laktator muszlowy , kompresy żelowe i butelki natural shape.

Wspaniale, uwielbiamy promocje! 🩵
Zwłaszcza jeśli obejmuje produkty, które są u nas “na topie” :star_struck:

Zdecydowanie poleciłabym wkładki laktacyjne, maść z lanoliną czy laktator! :smiling_face_with_three_hearts:

Jeśli bliska mi osoba spodziewa się dzidziusia, całym sercem polecam jej Wasze produkty! 🩵

O wlasnie ! I zapomnialam o biustonoszu, to prawda , ze sie nie rozciaga i jest supeeeer wygodny

Niestety mojego Smyka w Inowrocławiu nie ma :frowning:

Byłam i kupiłam maść lanolinową, kolektory muszlowe i wkładki laktacyjne bo tego jeszcze mi brakowało do majowej wyprawki .

Ja jestem mega ciekawa tego laktatora. Nigdy nie używałam laktatora muszlowego. Chętnie kiedyś bym przetestowała i jakby się sprawdził to bym sobie dokupiła drugi żeby mieć podwójnie :grin: ale nie zaryzykuję kupna bo kurcze ja nie mam za dużego biustu i nie wiem czy by się ładnie przyssał

Promocja jak zawsze top!
Trzeba korzystać aby uzupełnić zapasy :smiling_face_with_three_hearts:
Ja przyszłej mamie poleciałabym laktator, butelki, wkładki laktacyjne- ze wszystkiego korzystałam i sprawdziło się super - to te rzeczy z promocji.

A z innych dodatkowych rzeczy to podpaski poporodowe, butelka do podmywania i zabawki sensoryczne :blush::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie