Świąteczne okna

Nie wszystko mi sie miesci do szufladek naszego kalendarza i chowam gdzies w domu cos i mloda rano szuka😂 ma to swoj duzy plus wstala dzisiaj o 6:45. I przestalysmy sie spozniac do przedszkola

4 polubienia

Przy okazji jaki patent opracowałaś na wcześniejsze wstawanie i to zupełnie nieświadomie :joy: Połączeniem przyjemnego z pożytecznym :sweat_smile:

1 polubienie

O której mówisz dokładnie ? Bo są dwie, jest albo różowa albo fioletowa :grinning:
I ta fioletowa faktycznie jak dla mnie przeciętna, ale różowa uwielbiam :grinning:

@Mama.Wiki widze wspólny element w pokoju naszych dzieci!:sweat_smile: plus ta choina co masz na drzwiach to u nas zamiast choinki jest taki renifer :sweat_smile::grinning:

@Hedwiga piekny wianek, żadnego kleju nie widać daj spokój :grinning: ja i mój wianek już czekamy w bloku startowych na 6 grudnia :sweat_smile:

2 polubienia

O lol :sweat_smile: to ja mam tą fioletową, myślałam że to o tą właśnie chodzi i mówicie o niej różowa :laughing: Nie sprawdziłam że są dwa różne kolory.
Ona też jest do kurzu?
Tak jak pisałam, fioletowa u mnie średniawka, ale skoro u Ciebie też się nie sprawdziła to może faktycznie bubel.

1 polubienie

Ojeju, a skąd taki śliczny miś? :o

@Kikip ja ta różowa myje całą kuchnię, blaty,
płytę, piekarnik, ale do kurzy też myślę że by się sprawdziła :grinning:

@Mamamiski temu :grinning:

2 polubienia

U nas głównie dekoruje się balkon na dworze w domu chcialabym coś w tym roku więcej udekorować ale nie wiem czy warto bo corka się wszystkim bardzo interesuje😄 okna zazwyczaj sztucznym śniegiem dekorowałam ale widziałam fajne propozycje z domkami na parapecie

Podoba mi się takie coś i chciałam taki parapet zrobić u nas .

1 polubienie

Mi też się podobają te domki, ostatnio widziałam taką inspirację, że na całym parapecie była zrobiona taka wioska z tych porcelanowych domków ale wiem, że z moim 3 latkiem długo by nie przetrwały :joy: może za rok się uda :smiley:

Jak wam się podobają takie domki to dostaniecie je w action :

Ostatnio dużo ich widze w internecie właśnie jako ozdoba na świąteczny czas :grinning:

2 polubienia

Super te domki wyglądają, aż żałuję że nie mam w domu parapetu tylko ona do podłogi :see_no_evil:

Mi się podobają takie co mają możliwość podświetlenia od spodu . One są na baterie. I taką wioskę zimową zrobić. Widziałam w Actionie takie np. Stacja metra, poczta itp. Do tego jakieś latarnie mega to wygląda ale u mnie też ciekawska córeczka zaraz by zciągnęła z parapetu , podstawiła vy sobie tylko stołeczek albo jakieś pudełko po którym by weszła. :rofl:

O ja cię kręcę pierwszy raz widzę takie coś , mega słodkie i genialne , gdzie to zamówiłaś ?

Haha w pierwszej chwili myślałam, że pytasz o te ściereczki :sweat_smile::sweat_smile:
Ta naklejka to z temu :grinning:

Ściereczki dzięki wam zakupiłam :slight_smile: . A dziękuję też naklejkę zamówię mega sliczna

2 polubienia

Te wioski na parapetach są super :heart_eyes: Ale przy Moim dwulatku raczej nie przejdzie. A juz cos podświetlanego to już w ogóle. Zaraz by wszystko zdejmował:) takze jakncos stworzycie wrzuccie zdjecia. Bede podziwiać

Ja mam taką

Ale mam wrażenie, że popsułam nią lustra, okien też już nią nie myję, bo dorobiłam się myjki, ale pamiętam, że na oknach ta ścierka dawała radę - aktualnie tą Vileda poleruje adg w kuchni

1 polubienie

A czemu myślisz że popsułaś lustra ? Co się stało? U mnie na lustrze są kółka widoczne pod światło,
Przebija klej na który jest przyklejone to lustro. @Patrycjaw25 tez mi się podobają właśnie takie podświetlone od dołu ale ja mam na świeczkę

Ja jestem w szoku jak te ściereczki czyszczą sama woda. Ja ostatnio kupiłam zestaw 4 bo była promka też dają radę. To myślę że te Raypath to już musi być szaleństwo skuteczności
@Mamaem a do kanapy która ta rękawice używasz?

No ale ja jednak wolę tańsze i sobie je wymieniać niż jedną droższa której byłoby mi szkoda

Ja akurat zamawialam z temu te kurtynki . Wpisywalam “kurtyny led” i powinny wyskoczyc . Wychodza fajnie cenowo a efekt jak na tym zdjeciu . I jak na gadzet z chin to dlugo juz wytrzymuja bez awarii :muscle:

1 polubienie