Święta Wielkiej Nocy

Dziękuję serdecznie za życzenia i wam dziewczyny dla was i waszych rodzin i bliskich zdrowych wesołych i spokojnych świąt 

Dziewczyny, Mamy Canpolu

korzystając z okazji, życzę Wam Zdrowych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych pełnych pięknych i radosnych myśli, życzliwości i nadziei, że dobro odradza się w każdym z Nas - każdego dnia.! Wesołego Alleluja. 

Dziękuje i wzajemnie zdrowych wesołych świat. 😊

Bardzo dziękuję i wzajemnie 

Wesolych zdrowych i spokojnych Świat! ;)

Wesołych świąt wielkanocnych przede wszystkim zdrowych :) 

Podpisuje sie pod Wszystkimi życzeniami a w szczególności Zdrowych Świąt:) 

Wzajemnie zdrowych spokojnych świąt życzę wszystkim

Dziękuję :) Dla Was również wszystkiego najlepszego i choć trochę odpoczynku w te Święta :) 

Wesołych Świąt a przede wszystkim zdrowych ;) 

O tak dziewczyny odpocznijcie i zdrówka bo to najważniejsze jest przecież :)

Zdrowych i spokojnych Świąt

Dziękuję i życzę tego samego dla każdej z Was

Wszystkim tutaj życzę Wesołych po Świętach a przede wszystkim dużo zdrówka a reszta ułoży się samo.

Obiecałam sobie, że przez Święta telefony będą może nie tyle wyłączone jakby ktoś dzwonił ale odłożone i bez internetu aby spędzić je rodzinne i poświęcić jak najwięcej czasu dzieciom.

Oj zaglądam tu już właściwie po świętach ale mam nadzieję, że były spokojne u Was :) życzę Wam wszystkiego dobrego na cały wielkanocny okres.

Ja cos tu kuknelam w trakcie przygotowan ale widziałam ze nic sie nie dzieje mysle dziewczyny rowniez pochloniete praca wiec nie ma co pisac dodawac tematow wątków kazdy ma teraz czas dla siebie dla rodziny

Pina oj tak, ja też praktycznie bez telefonu całe świeta, chyba, że jakieś zdjęcie było robione;D

Wiadomo że na codzień również się czas poświęca rodzinie dziecko mam cały czas przy sobie ale jednak mąż jakby nie patrzeć zawsze jest w pracy wieczorami człowiek ma dla siebie tylko chwilę dlatego jednak przy tych świętach warto było spędzić ten czas jakoś tak wspólnie na spokojnie my osobiście w Lany Poniedziałek wstyd się trochę przyznać ale dziecko nam o dziwo pozwolilo powiem wam że pozwolilismy sobie z mężem na spanie do godziny 10:30 co dla mnie na co dzień jest raczej niemożliwe mały przyszedł do nas rano przytulił się między nami i właśnie do 10:30 jak nigdy po spaliśmy chyba wszyscy tego potrzebowaliśmy aby tak porządnie na spokojnie bez budzików się wyspać

U nas jednak się siedzialo trochę na telefonie np po śniadaniu wielkanocnym każdy poszedł odpoczywać i leżeliśmy stary oglądał telewizję a ja coś powiedziałam i życzenia poskładałam innym , tamto głównie z rodziną , byliśmy też na cmentarzu,byliśmy też na spacerze i robiliśmy zdjęcia u nas pod kościołem jest zrobione takie super świąteczne drzewko z jajkami 

Taki odpoczynek i celebrowanie czasu z rodziną jest bardzo bardzo ważne dobrze właśnie pamiętać o tych wszystkich którzy są z nami ale również nie należy zapominać tak jak piszesz o osobach których już niestety z nami nie ma i nie możemy wspólnie spędzić razem świąt im też należy poświęcić chwilę czasu i modlitwy