Sylwester

My w domku:) moze dotrwamy do północy:P
Moze chrzestna Synka z rodzinka wpadnie - wszystko się okaze blizej konca grudnia.
Ale bez szalenstw bo juz zmeczenie u mnie w tej ciąży coraz wieksze.

Ja w tym roku sama z dziećmi więc pewnie jakieś wieczorne kino zimne ognie i spaciu :slight_smile:

Boże :heart_eyes: Ty masz noworodki bliźniaki ??? Przeoczyłam takie ważne informacje ??? Jacie :astonished::hugs::hugs:

@Mamusia22 u nas rok temu też był Sylwester z tv :slight_smile:

@Wesola95 my rok temu mieliśmy bezhukowe fajerwerki, kupiłam w Lidlu , ale powiem że byl huk z nich , sle nie tak mocny jak ze zwykłych , a dla mlodej zimne ognie te dlugie :slight_smile: miała skończony rok wiec nawet dotrwała do północy :slightly_smiling_face:

@Kikip ulalla rok temu pieknie musiałobyć :star_struck::star_struck: w tym to może faktycznie o północy laktator w dłoń zamiast kieliszka, a na kiedy masz termin :)?

@MamusiaNM też masz na dniach termin :smiling_face::smiling_face:? Jej to mnie też ominęło :blush::blush:

@MamaKins takie mini burgerki sa mega , dla mie na raz do paszczy hihihi noooo rok temu tez robilam dwie sałatki, szaszłyki z pieczonymi ziemniakami i sałatka do tego , murzynnka,.deskę serów wedlin, koreczki i to było tak ze córka mi bodusia na stopach siedziala i płakała żebym ją wzięła w koncu na ręce , tak sie zaparłam ze sama wszystko zrobię i zrobiłam , a potem babcia Córki mówiła ze do wnuczki by przyszła przeciez a ja nie chciałam bo do nich szliśmy na Swieta i sama też wszutsko przyrządzała wiec ja robiłam Sylwestera :wink:

@Kalusia161 to bedzie jakby nie patrzeć imprezka :blush::blush::blush: wypijesz Inkę i może dasz radę do północy :hugs:

@Mamamamusia a masz dzieciaki juz takie ze same potańczą do muzyki :)?

1 polubienie

Na razie siedzą w brzuchu, ale tak w połowie grudnia pewnie mnie rozpakują :grinning:

1 polubienie

w moim przypadku najpozniej za 2tyg bede po planowym cc o ile dotrwam wiec tez czekam jak tykajaca bomba

@Mamaprzygod to tez będziesz miala ciekawe swieta z podwojnym szczesciem :heart:

@MamaKins domowe burgery :heart_eyes: kocham takie jedzonko, jak beda gotowe podziel sie zdjęciem :heart: raj dla podniebienia

No to z @MamusiaNM mozesz miec nawet ten sam dzień :smiley::smiley::smiley:

To czekamy my ciotki forumowe na nowe dzieciątka :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ja to nawet w mini burgery się nie bawię :joy: żeby mój mąż się nimi najadł to nie wiem ile musiałabym zrobić :smiley: a tak to zrobię mu dwa duże i jest z głowy :sweat_smile:
@MamusiaNM z przyjemnością ! Jak tylko zrobię, zdam relację :smiley:

1 polubienie

Potwierdzam, rok temu było super i pogoda nam dopisała, także super wspominam :slight_smile: taki wyjazd last minute, bo chcieliśmy spróbować czegoś innego niż standardowo Sylwester z rodzinką, pomimo że też zawsze jest fajnie :slight_smile: Ogólnie mam termin na 8.01 czy tam 7.01, ale z ostatnich prenatalnych wskoczył mi 31.12, dodatkowo byłam na kontroli i szyjka się skraca itd, więc ciekawe ile wytrwam :slight_smile:

My w tym roku po kilku latach w domu spędzamy Sylwestra na spokojnie , obym tylko nowego roku nie przespała :see_no_evil:

1 polubienie

My w tym roku też podobnie, będziemy z sąsiadami siedzieć w domku :wink:

1 polubienie

A bedziecie się na tą jedyną w roku noc malować mocniej , ekstra z blyskiem będąc w domu ;)? Ja Wam powiem że oko pomaluje ale juz be żadnych fluidów , różów :wink:

1 polubienie

Ja pewnie tylko delikatnie się pomaluje :smiling_face:

1 polubienie

Ja pewnie standardowy makijaż, bez szaleństwa ew poprzyklejam sobie jakieś diamenciki :grinning:

1 polubienie

My raczej też w domku z dwójką albo z polsatem na spokojnie, bo z miesięcznym dzieckiem na pokładzie i z 4 latka będzie wesoło :rofl:

2 polubienia

Taak ! Jako tako dadzą radę hahah :sweat_smile:

1 polubienie

Hahhaha ja to chyba pomalować sie musze co prawda juz Andrzejki minęły ale na sylwestra też to bedzie wg jej koncepcji

Macie ig to posłuchajcie jej gadki hahahah

Jeju… Czasami włączą mi się jej rolki i nawet nie wiem co mam myśleć. To jest tak głupie że aż śmieszne :laughing::sweat_smile: