Syndrom wicia gniazdka kiedy?

Ja mam 7 miesiąc i jeszcze nic nie zaczęłam kompletować :see_no_evil:

1 polubienie

Miałaś stres ciągle związany z maluszkiem więc to zrozumiale :hugs::hugs: teraz gdy wiesz, wiemy że dzidzia jest bezpieczna i torbiele się wchlonely to będziesz mogła z większą radością wybierać ciuszki i ogólnie się przygotowywać :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:

2 polubienia

Teraz już będziesz miała mniej stresu, to jeszcze zdążysz :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Na spokojnie hahaha dasz Radek jak się zepniesz to w dwa dni ogarniesz :slight_smile:

1 polubienie

Podobnie bylo u mnie… stres z maluchem dlugo nie pozwalal mi na robienie wyprawki… prawie wszystko kupilam dopieor w 9 miesiacu a duzo rzeczy dopiero po narodzinach bedac w szpitalu zamawialam :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Tak to prawda, już się biorę za porządki i i przemeblowania , a od września cała wyprawka :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Tak jak są jakieś problemy , to człowiek wgl nie ma na nic ochoty , nic nie cieszy . :pleading_face::face_holding_back_tears:

1 polubienie

@Mama.kacperka i co kiedy do Ciebie to przyszło?

W drugiej ciąży dopiero przy samej końcówce , 7-8 miesiąc . A że miałam planowaną cc to łóżeczko ogarniałam 2 dni przed :grin: w pierwszej ciąży dużo szybciej to było :grin:

1 polubienie

Ooo to późno :speak_no_evil::speak_no_evil: ja zacznę dopiero jak będę znała płeć :speak_no_evil:

A kiedy masz kolejną wizytę ?

Po świętach jakoś, muszę sprawdzić bo znowu zapomniałam :joy::joy::face_with_hand_over_mouth::hear_no_evil::see_no_evil: a tyle razy na to patrzałam

To daj znać jak będziesz coś wiedziała :face_with_hand_over_mouth:

Oczywiście , że dam znać :smiling_face: a jakie macie łóżeczko ?

My mamy takie klasyczne ze szufladą pod spodem