Ja czekam aż skończę karmić i wtedy pomyślę o szczepionce. Już 3 fale przeżyłam to chyba jeszcze trochę dam radę beż szczepionki ;))
Martyna no ponoć więcej fal ma nie być bo sobie radzimy z tym haha
Miejmy nadzieję że to już koniec ;))) już niedługo beż maseczek ;) trochę normalnisci wroci
Na jesień znowu dowali fala
Monia raczej nie bo juz będzie bardzo dużo osób zaszczepiony tak ze rączek teraz będzie to przechodzone na zasadzie grypy bez reżimu tak mi się wydaje
Może eintak być jak piszesz Nati. Też wczoraj gdzieś słyszałam,że lek na covid znaleziono,który niby daje dobre wyniki i teraz nie wiem czy będą go niedługo wypuszczać na rynek czy teraz będzie testowany na ludziach nie kojarzę już
O leku nie słyszałam jeszcze 🤯
O,ja o leku jeszcze nic nie słyszałam. Super by było gdyby faktycznie okazał się skuteczny.
No wiecie mi się to obiło gdzieś w radiu, ale to chyba teraz testują. Mówili, że jak będzie skuteczny to będzie juz tak jak z grypą
Może okaże się skuteczny
Monika Dawid na jesień? Mówią że 4 fala może być już pod koniec maja xd
Już czwarta?? Jestem w szoku. Nie oglądałam wiadomości xd
Nie będzie już żadnej fali dajcie spokój ☺
Nati będzie czwarta i piąta haha
Nati będzie. Bo mówili że jak poluzuje się ograniczenia to maszeczki już na zewnątrz nie trzeba to tych zachorowań będzie znów więcej ale będą ludzie łagodniej przechodzić i nie będzie już tyle osób hospitalizowanych w szpitalu. Czyli będzie fala ale , łagodniejszymi skutkami
Aneczka w tamtym roku też na wakacje zniesli restrykcje a na jesień była 2 fala ale moim zdaniem to było spowodowane bardziej tym ze był okres grypy A nie przez Covid �
Nati zobaczymy. Czas pokaże jak tak się rozwinie dalej
Aneczka dokładnie ☺
Nati Też jestem takie samego zdania. Taki okres a wszystko teraz że covid
Martyna dostają za to kasę to wszystko pod tą chorobę podpinaja