Ja nie szczotkuje ciała po ciąży ciągle się do tego zamierzam i nie mogę się zebrać. Powiedzcie jaką fajną szczotkę niezbyt drogą ale efektowną polecacie. W końcu Chyba muszę się zebrać w sobie zaopatrzyć w sprzęt i spróbować .Widzę że dużo dziewczyn poleca iszczotkowanie ciała.
Dziewczyny, od którego tygodnia szczotkujecie swoje ciało po ciąży? Jak efekty ? :)
Oj wszystko przedemna ☺
U mnie wystarcza peeleng ciała. Niewiem ktira mamą po porodzie ma sile, czas i ochotę na szczotkowanie ciała. Jeśli takie są, to zazdroszczę
Polecam wpisać w lupkę masaż na sucho i Ci wyskoczy ten wątek także proszę o przeczytanie regulaminu i nie zasmiecanie forum :)
Ja nawet nie myślę o tym :)
anulka - masaz na sucho a szczotkowanie ciala to nie to samo :)
Jest o szczotkowaniu przeczytaj sobie :) koniec tematu
Ja od 8 tygodnia po efekty są fantastyczne teraz po 5 miesiącach!! Moja skóra wygląda dużo lepiej a rozstępy mniej widoczne. Do tego robie peeling na ciało i wklepuje balsam albo olejek da się ujedrnić fajnie ciało!
Ja sonie zamowilam nową sczotke i będe szorować. Juz sie nie moge doczekac
Będę próbować bo widzę że dziewczyny polecają te masaże na sucho czy ta szczoteczka lub pilling
Peeling i szczotka dają najlepsze rezultaty !
paula, zgodze sie totalnie. tanio i efekty rewelacyjne
Ja szczotkuję od tygodnia czyli gdzieś po połogu zaczęłam . Na efekty tzreba poczekać.
i co pomaga coś te szczotkowanie ?
Jasne wygladza i ujedrnia ciało! Naprawdę dzialanie lepsze niż jakiś balsam ! Ale trzeba systematycznie.
Systematycznie to raz dziennie?
A jaka szczotke polecacie? Bo zamierzam kupić ale jestem zielona w tym temacie
monia, ja zaczynalam od takiej zwyklej z rossmana bo nie wiedzialam ze ona bedzie ok, po czasie dostalam przy jakis zakupach z yope z naturalnyum wlosiem i jest swietna.
nie warto inwestowac w jakies ekstra bajeranckie szczoty na poczatek, musisz zobaczyc czy w ogole bedziesz systematycznie to robic :)
Ja mam z lullalove z naturalnego wlosia i jestem zachwycona !
Ja też mam tę zwykła z rossman. Jak długo tzreba się szczotkować by zobaczyć efekt ?