Szukam chętnej mamy na spacer z dziećmi Zielona Góra

Cześć dziewczyny, jestem młodą mamą, mieszkam w Zielonej Górze. Mam 6 miesięcznego synka. Chętnie wyjdę z domu się z kimś spotkać 😅

Bardzo fajny pomysł. Może akurat znajdzie się ktoś z Zielonej Góry :)  takie spacery są ciekawe i można spędzić miło czas 

Może się ktoś znajdzie. Ty pogadasz i nie będzie ci się nudzić a dzieciaczki już takie siedzące bardzo wchodzą w interakcje ze sobą, gaworząc i zaczepiać siebie wzajemnie. Ja mam znajomą gdzie między naszymi chłopcami jest 2 miesiące różnicy i zawsze chodzilysmy razem na spacery 

Kurczę, gdybym była z Zielonej Góry to już bym odpalała wózek 🤩

O super mam nadzieje ze uda się kogoś znalezc /)

my okolice Warszawy niestety, ale może jakaś mama się znajdzie 

Mam kuzynkę w Zielonej Górze ,ma dwójkę dzieci ale już niewozkowe :)

Też ogłos się  na FB :) 

O na fb więcej mam tak napewno kogoś znajdziesz :)

Niestety nie jestem z okolic i w sumie nie mam dzieci jeżdżących w wózku. Może faktycznie warto ogłosić się na fb..

Kiedyś moja koleżanka zakładała taki wątek właśnie tak jak dziewczyny piszą - na fb. Każde miasto ma różne  grupy i można o wszystkim pisać. Wydaje mi się , że z pewnością ktoś by się odezwał .

Tak najlepiej na fb, jak byłam w ciąży to dziewczyny od nas z miasta założyły taką grupkę na messenger i do tej pory codziennie piszemy co u naszych dzieci.

Szkoda, że nie jestem Z Zielonej góry, bo też chętnie bym z kimś pospacerowała:D

Doskonala inicjatywa;) u mnie w okolicy także jedna z nielicznych jestem na macierzyńskim;)

a wiosna coraz bliżej, wiec tych spacerów będzie coraz więcej :)