Szukam pomysłu na prezent dla przyjaciółki, która jest w ciąży Jakieś pomysly?

Jeżeli to faktycznie przyjaciółka to zadbaj o nią szczególnie. Możesz wprost zapytać. Moja przyjaciółka rodziła miesiąc po mnie, dostała na baby shower podpaskę chłodząco - grzejącą. Po porodzie pieniądze na masaż. Bo chciała i jako przyjaciółka nie wstydziła się poprosić.

Wszelkiego rodzaju vouchery !
Masaże, sklepy. Wtedy mama sama coś wybierze.

Map osobiście dostałam voucher na masaż :upside_down_face:

Vouchery to zawsze ekstra pomysł :slight_smile:

i dobre na każdą okazję :smiley:

1 polubienie

Teraz jest fajnie bo można też kupić np. voucher do galerii handlowej. Wtedy można go wykorzystać w dowolnym sklepie w galerii.

Oo tak też uwielbiam vouchery, teraz to ciężko trafić w czyjś gust

1 polubienie

Dokładnie , nam się może coś wydawać super a osoba obdarowana średnio :wink:

Dokładnie, też bym wolała dostać voucher niż nie trafiony prezent :slight_smile:

Mnie ucieszył bardzo voucher na rodzinną sesję zdjęciową. Polecam też monitor oddechu- w szkole rodzenia ratownik poleciał nam kupić. Misie szumisie działają-dostaliśmy trzy różne.

Ja dostałam segregator „ będę mama „
Dla maluszka taki album na pierwsze 3 lata dziecka . Oboje moich dzieci je dostali i na bieżąco wypełniam :wink:
A dla mamy po porodzie ? Zaoferuj pomoc żeby mama mogła się w spokoju wykąpać i wypić kawę :blush:

Ten segregator jest super :smiling_face: no i spokojna kąpiel i kawka to coś pięknego

Ja na baby shower dostałam od koleżanek bransoletkę z imieniem synka :blush:

Ooo, ale super :smiling_face::blush: prezent na pewno trafiony

Tak, piękna pamiątka :blush:

Super pomysły , lubię jak ktoś kupuje coś dla mamy a nie tylko dla dziecka

Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że najbardziej cieszyłam się z karty Edenred takie podarunkowej z pewną kwota na niej wbitą. Mogłam nią płacić w wielu miejscach nawet w Internecie.

Tak, super właśnie że myśli się teraz też o mamie. U mnie to w sumie wszystkie prezenty były tylko dla maluszka, a poczułam się bardzo miło jak przyszła koleżanka i miała też drobiazg dla mnie

Jako prezent w coazy polecam delikatną bransoletkę z inicjalem imienia dzidziusia lub stopkami- świetna pamiątka tego czasu. Po porodzie kolezanka wyslala mi paczke z kilkoma drobiqzgami do pielęgnacji twarzy np. Platkami pod oczy lub maseczkami i tez super sie sprawdziło. Dla bobasa polecam personalizowanego pluszaka lub kocyk :smiling_face_with_three_hearts:

Super ponysly! Prwnie nie raz skorzytam.
Ja dostalam zawieszke do bramsoletki z pandory taka ze stopkami na ktoych bylo imie Synka i data urodzenia. Super pamiatka :heart:
Maly dostal misia z Fisher Price na podobienstwo Szumisia i tex super sprawa

Ooo nawet nie słyszałam o takich kartach , super sprawa;)