Ja dzisiaj u mamy się załapałam na kapuśniak z młodej kapusty i mielone z ziemniakami . ![]()
![]()
@Magdallenka0897 ja skorzystałam jakąś promocję w Spotify ze za dwa miesiące premium mam za 13zl …. Więc skorzystałam. To był promocja dla byłych użytkowników
Często jest promocja jak sie anuluję subskrypcje. 2 razy korzystałam z tego
w Disney tez była promocja dla osób które chciały odejść
No tak ale ja tą próbkę dostałam chyba ponad rok później …. ![]()
@ironiczniepateyczna o tak, ja też miałam sytuację z robakami w cukierkach
byłam z pracy z dziećmi na konkursie recytatorskim i Panie organizatorki na koniec poczęstowały dzieci cukierkami
na szczęście dziewczynka, która pierwsza otworzyła od razu zobaczyła robaki
Paniom było tak wstyd, ale miała paragon ze kilka dni wcześniej kupiła te cukierki więc musiały w sklepie leżeć baaaaardzo długo ![]()
@Magdallenka0897
Nie wiem - mąż płaci ![]()
![]()
A na obiad domowe kluski z mięsem i buraczki ![]()
Robie tak samo ![]()
@Mamuska357 jest strona z tymczasowymi maila nie trzeba zakladać nowych ![]()
Tak, wiem już mąż moo tym mówił i raz już zakładaliśmy ale jak zapomnisz hasła w danym serwisie gdzie użyłaś takiego maila to nie odzyskasz hasła bo skrzynka zanika po krótkim czasie
No u nas tej wychowawczyni też było mega głupio…
Ale czasem tak jest, że człowiek chce dobrze, ale wychodzi jak zwykle xd
Ojej dobrze że ktoś to zauważył, nigdy bym nie pomyślała aby sprawdzić czy robaki są w cukierkach
Ile czasu go robiłaś?
Bardzo szybko. Karpia na dzień wcześniej zalałam mlekiem na noc. Potem sól i pieprz, obtoczyłam w mące, rozstrzelanym jajku i bułce tartej. Wrzuciłam do AF na w sumie 21min. Po 10 minutach obróciłam i dałam na 7 min. W między czasie umyłam, obrałam i pokroilam pieczarki. Podsmażyłam i dodałam sól i pieprz. Po 7 min obróciłam rybkę i nałożyłam pieczarki i plastry sera i jeszcze dałam na 4 min.
A ile stopni ustawiłaś? ![]()
Dałam na funkcję AirFryer czyli 195 st
To muszę wypróbować po świętach , dziękuję ![]()
Ja łososia robie 25 minu w 180⁰C ale to dużo zależy od frytkownicy.
No tak, ale do 25 min i im mniej mięska na rybie tym krócej bo potem jest za sucha
Smacznie wygląda ![]()
![]()
![]()
![]()