To ja mam Miumiu i słoneczne i korekcyjne. Korekcyjne uwielbiam, a słoneczne są mega ciężkie i muszę mieć dzień żeby je nosić
Na codzień śmigam w Raybanach i Polaroidach ![]()
Ooo to będę musiała jeszcze raz poszukać ![]()
Też mi się wlansie marzy taki symboliczny z jakimś niebieskim akcentem
ale muszę być przy jego wyborze
żeby dopasować do pozostałych
Ojej najgorzej
ja dlatego wolę stacjonarnie kupować okulary
Mi się mega miumiu podobają
ale do mojej twarzy tak mi ciężko dopasować okulary
teraz w ciąży to nawet nie chodzę w korekcynych bo ta twarz mi tak nie leży ![]()
To ja też mam ciężko ![]()
Z Raybanami to już wgl - 2 modele tylko pasują do mojej twarzy ![]()
![]()
A znów MiuMiu wszytkie mi pasują - ale też lubię mega klasyczne modele. Korekcyjne to okrągłe w złotych oprawkach 🩷
Z raybanami mam to samo ale żadne na mnie nie pasują
mogę nosić tylko duze klasyczne okulary przeciwsłoneczne bo w innych nie wyglądam korzystnie
Kupiłam sobie jedne najzwyklejsze to noszę na głowie ![]()
jako opaskę
To u mojej teściowej i męża poznała prażone. Wcześniej nie jadłam. I u nich daje się ziemniak, marchew, cebulę, boczek, kiełbasę no i obkłada się kapustą.
@zewsidziewczyna to ja od męża miałam niespodziankę właśnie na przybycie i dostałam naszyjnik złoty (białe złoto) ze złota zawieszka stópek. W ogóle u mnie motywem przewodnim są właśnie stopki. Oprócz niebieskich balonów i tego witamy mamę i synka to jeszcze miała porozwieszane właśnie drewniane stopki i właśnie ten naszyjnik
Ja dostałam pierścionek z diamentem w środku, który symbolizuje naszą córeczkę i po bokach mniejsze diamenty układane w zawijaski i to jesteśmy my . Tak mi tłumaczył mój mąż . I oczywiście były balony, kwiatki dla mnie i córeczki . Cudownie , że teraz faceci potrafią nas doceniać za ciążę i poród .
Jaki kochany że jeszcze do tego miał historię pierścionka
ja uwielbiam takie symboliczne prezenty ![]()
Rany mam dziś taki przypływ energii że muszę ją w kuchni wyładować
rano wstałam na maxa zmęczona bo jakiś ból brzucha miałam może to jakiś skurcz , ale go próbowałam przespać
a teraz matko ![]()
Czekamy na foty co powstanie ;p u mnie na obiad pizza z wczorajszej kolacji i pomidorowa też z poprzednich dni ![]()
Też miałam w planach pizzę
ale jak otworzyłam lodówkę to lipa ![]()
Mam pulpety z brokułem pieczarkami i porem , do tego sałatka z brokułem makaronem tam różnymi warzywami i ziemniaki z koperkiem ![]()
![]()
A teraz ta siła mi opadała , i czekam aż plecy przestaną boleć ![]()
A ja dziś miałam kwaśnicę i kupiłam sobie zapiekane w lidlu
a jutro będzie jajko sadzone z ziemniakami i kapustą na ciepło
U nas najlepiej sprawdzają się proste dania
Często robię zupy, makaron z różnymi sosami, kurczaka z warzywami
Ooo u mnie też jajko sadzone jutro z ziemniaczkami i kefirem ![]()
a dziś był makaron z gulaszem z wieprzowiny a mąż miał kaszę z tym sosem i ogórek kiszony
Oooo już drugi raz się spotykam ze ktoś je gulasz z makaronem…… ja zawsze z ziemniakami, kaszą albo kluskami slaskami…… a mam taką knajpkę pod domem co serwuje domowe obiady i właśnie robią gulasz z makaronem
w daniu dnia
Ja uwielbiam polecam spróbować
Ja kiedyś jadłam z makaron i był nawet nawet ![]()