ja dziś miałam robić pulpety, zmieszałam mięso z ryżem i okazało się że nie mam żadnych składników na sos więc usmażyłam z tego mielone
polecam, nie są złe
A przecieru też nie miałaś ?
My w razie co mamy właśnie słoiki z sosem od teściów albo jeszcze moje paprykowe z tamtego roku
Ja jak nie mam sosu to wlasnie przecierem zaklepuje
Ja też co roku staram się zrobić swój przecier pomidorowy taki na masełku
jaki to jest super smak
Ja w tym roku nie zrobię ale w tamtym pierwszy raz robiłam i był super teraz nie mam czasu się w to bawić ;D
Nie wiem czy znacie ta apke codziennie za 34.99 lub 40.99 mozna kupic diete z 5 posilkow
Byly jeszcze sniadanie, deser, 7 ruskich i 20 pierogow z miesem ![]()
nie, ja nie robie przetworów
znam, ale u mnie niestety niewiele jest
raczej większe miasta
Ja kiedyś miałam ale usunęłam, dzięki za przypomnienie o niej to ściągnę i zobaczę co jest ciekawego
Oo super tylko ciekawe czy do mnie dowożą, muszę sprawdzić mało u mnie dojeżdża
Ja dziś nie będę oryginalna bo na śniadanko miała chałwę z masełkiem…. Ostatnio to moje ulubione
śniadanko. Już myślę co na obiad jutro zrobić…… bo jakoś nie mam pomysłu
Chałka to na maksa życie! Jak miałam usuwane ósemki to potem tylko to jadłam
. A na ciepło rozgotowany ryż i brokuły ![]()
Serio ja miałam ósemkę wyrywana w poniedziałek i wszystko jem normalnie
ale chałkę uwielbiam z masłem mmmm ![]()
![]()
To i tak dobrze że kleików czy samych płynów nie musiałaś
Ja obiad zjadłam po 17 a o 14 parówki ![]()
![]()
![]()
Ja miałam ósemki dłutowane wszystkie cztery ![]()
Zazdroszczę ja mam traumę po wyrywaniu ósemek
Ja jeszcze mamwszystkie ósemki i nie było powodu by je usuwać
i mam nadzieję że je utrzymam ![]()
@Mamuska357 @BeataSt @Paulina.K dziewczyny u nas jest taki dentysta sadysta jak z horrorów
serio w poniedziałek pojechałam z mężem bo miał jednego zęba do wyrwania i bym umówiony więc pojechałam z nim żeby iść z małym na lody jak on będzie u dentysty.
A ja miałam taką złamana ósemkę po dziasle ale nie dawała mi żądnych objawów więc w sumie nie było przymusu wyrywania jej. Nooo i mąż wyszedł a ja weszłam i mówię zapytam tylko czy ósemkę pan też wyrwie a on siadaj ja muszę zobaczyć jak to wygląda. No i siadłam a ten mówi że to trzeba wyrwać bo już coś tam się robi i będzie mnie bolało.
Więc ja mówię dobra to przyjadę w przyszłym tygodniu
A on do mnie (cytuję)
Chyba żartujesz siedzisz to siedź ja nie będę podwójnie rękawiczek zużywał ![]()
![]()
i wyrwał mi ja a najlepsze jest to że wszystko na NFZ ani ja ani.maz nie płaciliśmy za to ![]()
![]()