Tabletki do mycia zębów

Tez nie slyszalam o takim produkcie. Jetsem ciekawa jak sie tego uzywa 

Ojej naprawdę bardzo fajna opcja nigdy wcześniej nie słyszałam o takich tabletkach super sprawa Jeśli chodzi o przewożenie w samolocie to do tej pory znalam tylko taką możliwość aby wziąć sobie taką mniejszą mini tubkę z pastą do zębów super sprawa

do mnie to jednak nie przemawia 

Może do codziennego użytku masz rację że nie koniecznie ale jeśli chodzi o jakieś podróże i wyjazdy  to wydaje mi sie naprawdę super opcja chociaz jeśli są naprawdę dobre to i do stosowania na codzień można się przyzwyczaić skoro piszecie ze są w rosmanie to jak będę następnym razem az wezme z ciekawości aby przetestowac jak to działa 

Hehe to Ewcia trochę źle zrozumiałaś po prostu bo ja mam je i stosuje i tak jak mówisz przegryzasz i szczotkujesz. 

Kupiłam sobie teraz plastry do wybielania zębów 

A jaka pastę dziewczyny byście polecily taka która wybieli ladnie zęby i usunie osad zbierający się po kawie na rynku jest wiele takich past ale co według was jest naprawdę godne polecenia i warto zawiesić oko ??

Mnie te tabletki jakoś noe przekonuja nawet jak zajmują mało miejsca;) wole ju zwykla pastę do zębów w mniejszej tubce;)

Condo past wybielających chyba dużo zależy od kości jaka mamy i jak ona przyjmuje rozne osady i przebarwienia;)

ja mam brzydki odcień zębów i mi nic nie pomaga 

miśka ja tez i walcze ale nic ;(

ja walczyłam przed ślubem a teraz opuściłam, były ciut bielsze ale to nie było warte swojej ceny 

ja narazie muszę ogarnąć moje szyjki z dziąseł bo są nadwrażliwe i nie mogę teraz wybielac 

Miska pyska moja koleżanka wybielaal sobie u stomatologa żeby i innej też powiedIl że taki ma już kolor zębów i niewiele jej to pomoże więc czasami po prostu nie ma wpływu na to

Dla mnie najlepsza jest zwykła pasta do zębów colgate a nie jakieś wymyślanie 🙂

ja i te drogie pasty używałam i nic. W moim przypadku szkoda pieniędzy 

ja to zazdroszcze pieknych usmiechów,mi nie dane jest miec bialutki usmiech,a z drugiej strony dla mnie to zagadka dlaczego niektórzy maja białe a inni żółte,no mój syn myje zeby a nie sa białe jak zeby córci...czyzby genetyka??

Ja próbowałam tych czarnych i początkowo widziałam efekt tylko szkliwo osłabione na maxa 

Ja też nie mam białych zębów a do tego dość słabe więc zabiegi wybielające nie są dla mnie. Kolega wybielał, dla mnie duży koszt a i musiał przez cały czas jeść tylko białe produkty spożywcze. Czasami to był wyczyn. 

O tych tabletkach nie słyszałam i nie używałam. Dla mnie najlepsza to pasta Colgate.

A ja polecam zabieg takiego wybielającego polerowania ząbki ładnie wyglądają ale trzeba to powtórzyć co jakiś tam czas 

Ale chyba wszelkie zbiegi, w tym wybielanie, można robić dopiero po wyleczeniu zębów? U mnie jeszcze dużo roboty do zrobienia...

Ja teraz używam past Ziaja mintperfekt ale po dłuższym używaniu bolą mnie zęby. I tak samo mam jak dłużej colgate używam, więc najczęściej na podratowanie sytuacji wybieram lacalut.

ja mam taki kolor kości to i zęby takie mam i nie da się nie wiadomo jak wybielić ich