Zastanawiam się nad zakupem tabliczek z miesiącami do zdjęć maluszka
Z jednej strony to fajna pamiątka i miło się potem patrzy, jak dziecko rośnie miesiąc po miesiącu, a z drugiej… nie wiem, czy faktycznie się z tego korzysta, czy to raczej taka instagramowa moda, która po chwili ląduje w szufladzie
Miałyście takie tabliczki? Używałyście regularnie? Polecacie konkretne, czy jednak szkoda pieniędzy? Dajcie znać, bo jestem bardzo ciekawa waszych opinii
Ja mialam takie tabliczki ale tak naprawde wykorzystałam je tylko do zdjec i pozniej lezaly w szafce widzialam ze robia sami np. 1 z pampersow do zdjec
Ja mam takie papierowe z BebiProgram bodajże i dostalam od koleżanki takie kartonowe chyba z Sinsay.
Do roczku faktycznie robilam z nimi.zdjecia co miesiąc. I mialam kocyk do zdjeć z Pepco ale on byl ok dopóki Maly nie zrobil się ruchliwy
Ja kupiła takie drewniane tabliczki na allegro i co miesiąc robię małemu zdjęcie ubranego w zwykłego białego bodziaka jedynie nie wykorzystałam tych tabliczek „już jestem” itp bo za późno kupiłam i zaczęłam od 1 miesiąca
Zamysł jest taki że te zdjęcia będą oddzielać w albumie jakby rozdziały
Ja dla pierwszej corki też kupiłam takie tabliczki jak @Mamusia22 . Dla bliźniaków dokupiłam imiona i kółeczko z napisem podwójne szczęście. Dla mnie super pamiątka do zdjęć, faktycznie potem z tym nic nie zrobisz, można popchnąć dalej
Ja żałuję że nie pomyślałam o takich kartach a już jest za późno żeby zamówić bo synek ma już 3 miesiące. Ale robimy co miesiąc zdjęcia - w listopadzie zrobiliśmy 1 z orzechów, w grudniu 2 z bombek a teraz będzie 3 z szalika. Robimy tak jak się z 10 lat temu robiło zdj no ale synek jak będzie przeglądał album za kilka lat to nie będzie wiedział że teraz karty sa w modzie
@Mamusia22 o właśnie o takich tabliczkach myślałam czyli tak czytam Wasze opinie to jednak warto je kupić tymbardziej, że ja jestem starej daty i uwielbiam drukowane zdjęcia do albumu a pomysł z oddzielaniem miesięcy tymi fotkami ukradnę
Miałam ale nie korzystałam. Chyba na stronie Babilonu jak się zarejestrujesz to dostajesz takie karty z miesiącami. Widziałam też jak dziewczyny układają cyfry pampersów. Ja jakoś nie korzystałam z niczego
My mamy 2 zestawy kartonowe i robimy co miesiąc pamiątkowe zdjęcia jednak to super że widać jak ten Maluch zmienia się z miesiąca na miesiąc i jakoś zawsze mi się takie zdjęcia podobały, więc z radością umieszczam je w pamiątkowym albumie
Te z BebiProgam wysyłają za darmoszke po rejestracji
Nie korzystałam z tego. Wybrałam inny sposób gdy córka miała pierwszy miesiąc to cyfrę 1 ułożyłam z np. kwiatów
Cyfra numer 2 z pampersów i tak każdą cyferkę układałam z czegoś . Jak w danym miesiącu zjadła po raz pierwszy marchewkę czy jabłko to z nich układałam cyferkę .
Ja przy pierwszym synu nie robiłam, bo każdy robił i ja chciałam inaczej niż wszyscy i teraz żałuje. Przy drugim robię zdjęcie obu synów i osobno młodszemu z kartami z Bebiko albo Bebilonu
Ja mam ale powiem szczerze że od 8 miesiąca jest ciężko już z tymi zdjęciami, mała jak widzi telefon to chce zobaczyć co tam na ekranie jest, dwa jak widzi tabliczkę to chce się nią bawić. Także zostały nam dwie jeszcze i muszę kombinować by na kilkadziesiąt zdjęć chociaż jedno czy dwa były okej. Ale to fajna pamiątka można zrobić później ramkę na roczek czy do pokoju
Ja dostalam takie w prezecie … zrobilam 2 zdjecia i reszty nawet nie rozpakowalam wole sobie popodpisywac fotki , ktore i tak robie na codzien . Niby fajny gadzet , ale serio trzeba samozaparcia zeby robic zdjecia z tymi tabliczkami .
Widzialam , ze kilka firm oferuje takie jako prezent powitalny .
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.