Testerki lipcowej edycji opiniują zabawki króliczek i gryzaki silikonowo-drewniane

U nas również króliczek Pan już w użyciu, a Panią musiałam schować przed synem gdy nie widział bo też chciał się nią bawić, a postanowiłam, że będzie dla drugiego syna :D

Króliczki bardzo solidnie wykonane a to co mi się najbardziej podoba, że ich ubranka można ściągnąć i w razie jak się samo ubranie gdzieś zabrudzi to przeprać. 

Gryzaków jeszcze nie przetestowaliśmy ale są urocze.

Moja to nawet się przytula do króliczków ale wydaje mi się że woli Panią :D gryzaka też lubi najbardziej tego jakby prostokątnego 

Ewula moja to nie rusza drugiego króliczka mówi że to Izy. Czasem weźmie i jej pokaże go, pozbawia nim 

Ewula racja  pani krolik co juz miala przymierzane ubranka po lalkach i swietnie się prezentuje w nich ;) gdy pań krolik się stoi i spi z corka to dostojny kawaler krolik cierpliwie czeka na swoją malutka właścicielkę ;) 

Anita to i dla Pana królika można założyć sukieneczkę i będa dwie Panie królik hehe

Ja króliczka dziewczynke dałam cóece a oana podarowałam w prezencie ale trzeba przyznac ze są słodkie. Corka przytula się do krolika i jak idzie spac to sciska sobie ucho. Zawsze tak robila z kocykiem ze rożek sobie ściskała. Jak podlozylam ktoliczka to sciska króliczka. A gryzaki są mega. Cos nowego bo są zrobione z drewana a nie tak jak wiekszosc na rynku. Coeka momo ze zabkow jeszcze nie widac to lubi je gryzc. Mysoe ze idealnie sprawdzą sie akurat terwz bo pierwsze zeby juz niedlugo powinny sie pojawiac. W kobcu juz 10 miesiecy 

Gryzaki Super. To że sa drewniane w niczym nie przeszkadza jej . Polubiła wszystkie 3 . Króliczka tez. Śliczne są, mięciutkie i bardzo przyjemne 

Ja gereralnie mam jakieś ciary że tak powiem do drewnianych rzeczy nawet trzymając w ręce. Tak samo mam z lodem na patyku nie zjem do końca no mi ciarki przechodzą 

Gryzaki drewniane na razie starsza córka nosi. Młodsza jeszcze za mała na nie 

Moja się nimi bawi gryzie

Też wcześniej nie mieliśmy drewnianych 

Moja obslinia porządnie :D

Są super. córka ich używa cały czas. Tylko pytanie jej je można myć ? Czy można wyparzać ?

Myć tak ale wyparzac nie za bardzo. Także my myjemy w ciepłej wodzie z płynem i plukam 

Miśka Pyska dokładnie tak jak napisała Anulka można myć je. Na przyczepionym do nich kartoniku było opisane wszystko 

Dokładnie, stąd mam tą informację :) 

Tak tak ja też myje pod ciepła woda ;)) 

Gryzaczki bardzo fajne. Pierwszy raz mamy drewniane i super się sprawdzają. Córka zadowolona. Kolorki tez bardzo fajne.

Misiaczki bardzo urocze.. Bardzo miłe w dotyku .  Mieciutkie i wielkość tez super, myślałam że bd mniejsze ;) 

Anulka ja pierwsze co to przeczytałam żeby przekonać się coś napisali jak je utrzymać w czystości

No ja też. Najczęściej wyparzam ale ostatnio kupiliśmy grzechotkę z gryzakiem w smyku wyparzylismy i nie działa także trochę lipa. Inna się stopiła i wykrzywiła 

Nasza królewna bardzo lubi bawić się króliczkami, jak położę obok to zaraz ma ktoresgos na sobie i przytula. Wczoraj zasnęła nawet mając jego ucho w rączce :D

Kroliczki są dość cienkie przez to małe dziecko dobrze je utrzymuje. 

Gryzaki są dla Nas teraz bardzo przydatne gdyż widzę że mała ma już pogrubione dolne dziasla. 

Są bardzo dobrze wykonane, widać, że tak szybko się nie zniszczą. Cudowne wzory. 

Jesteśmy bardzo zadowolone z prezentów 

Ja wyrzuciłam od razu opakowanie :) A króliczek cały czas jest z nasza córeczką, śpią razem nawet :)