Gratulacje dziewczyny !!!
Drogie Mamy,
Wyłoniłyśmy testerki butelek, sterylizatora, suszarki do butelek oraz płynu do mycia butelek i smoczków. Listę testerek znajdziecie na:
https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/mamy-testuja/teraz-testujemy
Dziękujemy za Waszą aktywność i wkład w poradnictwo na naszej stronie.
PROSIMY O ZAMIESZCZENIE W KOMENTARZACH INFORMACJI O PŁCI MALUSZKA, DLA KTÓREGO MAJĄ BYĆ BUTELKI :)
Mamy z Canpolu
Wow. Dziekujemy i gratulujemy pozostalym mamom;)
Bardzo serdecznie dziękujemy produkty na pewno się przydadzą z miłą chęcią przetestujemy i gratulujemy pozostałym
Wybieramy wersję kolorystyczną niebieską dla chłopca
Gratulujemy mu będziemy walczyć w tym miesiącu co nieco a co wyjdzie to się okaże :)
Mamy testerki, dajcie znać w komentarzach czy wolicie niebieskie czy różowe butelki. Te mamy, które nie podadzą koloru otrzymają niebieskie.
Różowe :D
Dziękujemy. Za kilka miesięcy będę mogła z maleństwem przetestować. Poproszę o kolor różowy.
Ale się cieszę :) dziękuję bardzo.
A czy można jedną niebieską a jedną różową? Bo obie są piękne :)
Gratulacje dla wszystkich a my próbujemy w tym miesiącu
Super, bardzo dziękuję :) poproszę kolor niebieski
Dziewczyny gratulacje ! super, że teraz testuje 12 dziewczyn aktywnych na forum, a nie tylko 10 :)
Gratulacje kobietki i dziękuję.
Dla córki poproszę różowe 😍
Poproszę niebieskie
Dziękujemy Mamy Canpolu :) bardzo się cieszymy i gratulujemy pozostałym uczestnikom:P
Dziękuję za wybranie mojej porady, a wszystkim za oceny, bardzo mi mił. Wybieram kolor niebieski
Dziękuje za możliwosc testów;) poproszę butelki niebieskie;) gratuluję pozostałym dziewczynom:)
Poproszę kolorystykę niebieską.
Dziękujemy u nas dla chłopca 🥰🥰
Ja już odpisałam na maila ale w razie czego jeszcze raz tutaj podaję, że poproszę o kolor niebieski :)
Bardzo dziękuję za przyznanie nagrody!
Gratuluję dziewczyny :)
Super ale się cieszę:) bardzo nam się przyda takie cudo :) będziemy testować na 100%
Niestety nie mogę odpowiedzieć nie wiem czemu na maila, s chciałabym niebieskie butelki.
:)))