Testerki wyłonione po lutowej edycji programu testowego 2022 - kto będzie testował zestaw do karmienia butelką

Gratulacje dziewczyny !!!

Drogie Mamy, 

Wyłoniłyśmy testerki butelek, sterylizatora, suszarki do butelek oraz płynu do mycia butelek i smoczków. Listę testerek znajdziecie na:

https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/mamy-testuja/teraz-testujemy 

Dziękujemy za Waszą aktywność i wkład w poradnictwo na naszej stronie. 

PROSIMY O ZAMIESZCZENIE W KOMENTARZACH INFORMACJI O PŁCI MALUSZKA, DLA KTÓREGO MAJĄ BYĆ BUTELKI :) 

Mamy z Canpolu

Wow. Dziekujemy i gratulujemy pozostalym mamom;)

Bardzo serdecznie dziękujemy produkty na pewno się przydadzą z miłą chęcią przetestujemy i gratulujemy  pozostałym

Wybieramy wersję kolorystyczną niebieską dla chłopca

Gratulujemy mu będziemy walczyć w tym miesiącu co nieco a co wyjdzie to się okaże :)

Mamy testerki, dajcie znać w komentarzach czy wolicie niebieskie czy różowe butelki. Te mamy, które nie podadzą koloru otrzymają niebieskie.

Różowe :D

Dziękujemy. Za kilka miesięcy będę mogła z maleństwem przetestować. Poproszę o kolor różowy. 

Ale się cieszę :) dziękuję bardzo. 

A czy można jedną niebieską a jedną różową? Bo obie są piękne :) 

Gratulacje dla wszystkich a my próbujemy w tym miesiącu

Super, bardzo dziękuję :) poproszę kolor niebieski 

Dziewczyny gratulacje ! super, że teraz testuje 12 dziewczyn aktywnych na forum, a nie tylko 10 :) 

Gratulacje kobietki i dziękuję.

Dla córki poproszę różowe 😍

Poproszę niebieskie

Dziękujemy Mamy Canpolu :) bardzo się cieszymy i gratulujemy pozostałym uczestnikom:P

Dziękuję za wybranie mojej porady, a wszystkim za oceny, bardzo mi mił. Wybieram kolor niebieski

Dziękuje za możliwosc testów;) poproszę butelki niebieskie;)  gratuluję pozostałym dziewczynom:) 

Poproszę kolorystykę niebieską.

Dziękujemy u nas dla chłopca 🥰🥰

Ja już odpisałam na maila ale w razie czego jeszcze raz tutaj podaję, że poproszę o kolor niebieski :)

Bardzo dziękuję za przyznanie nagrody! 

Gratuluję dziewczyny :)

Super ale się cieszę:) bardzo nam się przyda takie cudo :) będziemy testować na 100%

Niestety nie mogę odpowiedzieć nie wiem czemu na maila, s chciałabym niebieskie butelki.

:)))