Testerki wyłonione po styczniowej edycji programu testowego 2022 - kto będzie testował zestaw z naczyniami silikonowymi i podgrzewaczem

Drogie Mamy, 

Wybór w tym miesiącu był ciężki. Byłyście bardzo aktywne i pomocne na forum i ciężko było nam wybrać testerki. Starałyśmy się dokładnie sprawdzić Waszą aktywność w tym miesiącu. 9 osób, który poradę opublikowaliśmy otrzymuje produkty do testów, a 11 osób w wyniku swojej aktywności na forum.

Oto lista testerek lutowych:

https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/mamy-testuja/teraz-testujemy

Bardzo dziękuję za możliwość testowania , już się nie mogę doczekać tych sylikonowych naczyń ❤️

Super bardzo się cieszę. Nie ukrywam, że w tym miesiącu bardzo ciężko mi było być codziennie aktywną, ponieważ córka często chorowała, a nawet 2 razy leżeliśmy w szpitalu gdzie dopiero w weekend wyszliśmy z niego. Ale mam nadzieję że teraz córka ucieszy się z naczyń do testowania i już nie będzie jej chorowanie w głowie �

Dziękuję :) niedługo rozszerzamy dietę więc wszystko się przyda i chętnie przetestujemy :D

ale super, dziękujemy:)) my właśnie zaraz rozszerzamy dietę więc będą idealne:p

a i gratulacje dla pozostałych Mam:))

Dzięki! Super wiadomość:)

MiśkaPyśka o jej współczuję Wam widzę, że mieliście taki styczeń jak my wrzesień/październik . Zdrówka dla Was ! 

Szkoda, że tym razem nam się nie udało, jednak trzeba będzie wybrać się do sklepu po jakieś naczynia z przyssawką lub w ogóle zrezygnować z naczyń. :(

Szkoda, że tym razem nam szczęście nie dopisało :( bardzo mi się spodobał ten zestaw i muszę się w niego zaopatrzyć bo top akurat nasz moment bo rozszerzamy dietę 

Miśka Pyska zdrówka i wiem co to znaczy bo my podobnie non stop choroby :( szpitala na szczęście uniknęliśmy ale też już nawet skierowanie miałam jakby stan się pogorszył

Gratulacje dla Wszystkich aktywnych mam;) ;)   i dziękujemy MamyCanpolu za tak super zestaw;) 

Dziękujemy;) super wiadomość;)gratulujemy pozostałym;)

Miska Pyśka szpital to coś strasznego jak dla mnie, więc współczuję Wam bardzo:(

Miśka pyśka  jeżeli chodzi o Szpital to bardzo bardzo wam współczuję pozostaje mieć nadzieję że już dziecku nie będzie w głowie chorowanie tak jak piszesz ale same dobrze wiemy że to nie jest od niego zależne taki szpital to naprawdę nic przyjemnego zarówno dla maluszka jak i dla rodziców koniec końców jeżeli idzie wybierać to najlepiej odchorować chorobę w domu a nie w szpitalu jeszcze w obecnych czasach

Jeżeli chodzi o nagrody do testów bardzo serdecznie gratuluję pozostałym dziewczynom którym się udało i również bardzo serdecznie dziękuję za możliwość testowania tych produktów przez nas nie będę ukrywać że w każdym miesiącu naprawdę fascynujące są te produkty ale te właśnie w testach Styczniowych bardzo przypadły mi do gustu  spodobały  mi się te miseczki z przyssawkami jak widzę nie tylko  mi wielu mamom na forum skradły serca naprawdę zależało mi na tym aby synkowi udało się je przetestować jeszcze raz ogromnie dziękujemy niebawem na pewno podzielimy się naszą opinią

Ale super . Już się nie mogę doczekać jak córka będzie zajadać posiłki w tych świetnych talerzykach 

Dziekujemy za wyróżnienie! :)

Wiem że to nie od niej nie zależy, ale wiecie dla mnie jako matki jest strasznie ciężkie jak ona choruje a co mówić jak byłyśmy w szpitalu i to tyle czasu i tak naprawdę jeszcze do końca nie jest aż tak dobrze.Kazdy by chciał żeby nasze dzieciaczki nie chorowały.

Życzę zdrówka dla Was 🥰

Miska dużo zdrówka dla was, jakoś ten czas trzeba przetrwać :) 

Bardzo  dziękujemy za możliwość testowania, lada moment i my zaczniemy rozszerzać dietę już sie nie mogę doczekać testowania. :) 

Gratulacje dla wszystkich :* 

Miśka dużo zdrówka dla Was.

Serce matki boli najbardziej, ale już dobrze że w domku. 

Gratuluję wygranym dziewczynom :)

Miska ciezki czas kiedy dzieci chorują;( zwłaszcza  jak dochodzi jeszcze szpital ;(