Testerki zestawu listopadowego - laktator i butelka Haberman

Drogie Mamy,

właśnie opublikowałyśmy listę testerek! Czekamy na Wasze maile z informacją ktoóry wzór butelki wybieracie :slight_smile:

https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

A już teraz zachęcamy Was do aktywności na forum w grudniu, bo czeka super zestaw z karuzelą.

PS. I zdradzimy Wam jeszcze tajemnicę, że na Facebooku szykujemy dla Was niespodzianki :slight_smile: Obserwujcie nas i bądźcie aktywne również na naszym fanpage'u.

Pozdrawiamy,

zespół mam z Canpolu

Ale cudowna wiadomość dziekuje bardzo :slight_smile: zestaw sie na 100% przyda
Uwielbiamy niespodzianki i z przyjemnościa bedziemy sledzic fb
Gratuluje pozostalym mamusia :heart:

Super bardzo się cieszę na pewno się przyda jak mój urwis zawita nie długo :slight_smile: Chętnie przetestujemy laktator :slight_smile:

Ooo rany…bardzo ale to bardzo Dziekuje ze bede mogla przetestowac laktator elektryczny;) sprzyda sie bardzo;-)

Gratulacje dziewczyny! Ja różniez dziękuję!
Ewciaos na pewno przydatny sprzęt:)

Gratulacje dziewczyny :heart:

Dziękuję bardzo za możliwość testowania w tym miesiącu Waszych produktów. Ogromnie się cieszę! Zestaw bardzo mi się przyda.
Jeśli byłaby możliwość wyboru koloru butelki to prosiłabym o różową dla mojej córeczki :slight_smile:

Gratuluję wszystkim, którym udało się zakwalifikować:)
Z pewnością będę zaglądać na Wasz profil na fb.

Justyna mailowo trzeba napisać jaki kolor butelki się wybiera.
A ja nie umiem się zdecydować wszystkie butelki są piękne skradla mi serce ta z latarnią choć nie powiem ale mis też piękny.

gratulacje:)

Gratulacje Dziewczyny :slight_smile:

Gratuluję Mamuśki!
Bardzo dziękuję za możliwość testowania

Aiisa, dziękuję za wiadomość. Jestem świeżym użytkownikiem, więc dopiero powoli poznaję wszystkie zasady.
Mogłabyś podać mi adres mailowy, na który mam wysłać wiadomość? Czy wystarczy formularz kontaktowy?

Ale się cieszę!!! Bardzo dziękuję:)
Pierwszy raz coś wygrałam;)

Justyna na ten mail z maila który podało się przy rejestracji: porady@canpolbabies.com no i po testowaniu wystawiamy opinie o produktach różniez na ten adres mailowy można wysłać bądź przed formularz jeśli przyjdzie na maila ale często formularze nie dochodzą więc mailem w tym układzie się wysyla

Aiisa bardzo dziękuję, mail wysłany :slight_smile:

Gratulacje dziewczyny. Ten laktator jest cudowny, mi się udało.wygrac to niedawno w konkursie. Liczę na to że niedługo będę miała okazję go testować bo przy Hani miałam ręczny.

Ten zestaw to idealny prezent na Mikolaja. Dziękujemy za możliwość testowania. Gratuluję innym mamom :slight_smile:

Gratuluję wszystkim:)
Dziękuję za możliwość przetestowania tak fajnego zestawu. Przyda nam się bardzo teraz:)

Mam pytanie, średnio po jakim czasie dociera przesyłka z produktami do testowania? Czy któraś z Was dostała już przesyłkę?

Justyna trzeba czekać to różnie jest niekiedy przychodzi już na początku miesiąca A niekiedy pod koniec dostaniesz maila od gls na tego maila do podawałas przy rejestracji że paczce został nadany numer i później przyjdzie 2 mail że paczka została odebrana od nadawcy i będzie napisane w jakim dniu będzie kurier :slight_smile: