Aiisa, dziekuję Ci raz jeszcze za pomoc ![]()
No i paczki są wysyłane wszystkie w tym samym czasie więc w zasadzie wszyscy powinni mieć w tym samym dniu.
Paczka dotarła cała i zdrowa ![]()
Do nas też.Jestem zachwycona, synek już z butelką “walczy” ;)Na początek sprawdza jej wytrzymałość ![]()
Mamy i My
Dziekujemy
Do nas też dotarła dziękujemy jedynie co to to od baterii nie chce się zamknąć kiedy są baterie w środku bo wystaje ta zlaczka metalowa do baterii ale myślę że da się z tym żyć.
Juhu, do mnie tez dotarla paczka, bardzo sie ciesze i dziekuje
Na razie jeszcze za wczesnie na testy praktyczne bo bobas jeszcze w brzuchu i nie bardzo wiem, jak to rozwiazac… Napisac na razie wrazenia a potem, gdy maluch sie urodzi i bede korzystac z laktatora wyslac druga opinie?
Do mnie rowniez wszystko dotarło . Bardzo się cieszę że moge testować laktator. Już mi dużo pomógł także za jakiś czas wyślemy opinie
Od nas opinia już została wysłana na maila ![]()
U nas rowniez paczuszka dotarla, laktator jest super zaraz napiszs opinie;) a buteleczki jeszcze nie uzywam.bo synek puki co jest tylko na piersi…ale jest super;-)
ewciaos, butelka ma smoczek zbliżony do kształtu piersi i działa tak, że nie rozleniwia malucha bo musi z niej ssać aby leciało mleko więc jak będziesz miała potrzebę zostawić maluszka i wyjść to spokojnie z tej butelki tata albo babcia mogą go karmić ![]()
Mama Gratki taka sytuacja czasem bywa ze tatus zostaje, ale czesto balam sie zeby synek sie nie rozleniwil i zeby nie chcial juz ssac z piersi , takze dobrze wiedziec, Dziekuje Mama Gratki , takze przetestujemy szybciej niz myslalam;-)
ewciaos, życzę Ci udanych zakupów w takim razie albo choć spokojnego spaceru
ciesz się chwilami dla siebie, gdy maluch ma dobrą opiekę i “bezpieczną” buteleczkę ![]()
Ja opinie już wysłałam. Tak mnie zastanawia czy do tej buteleczki są inne smoczki czy tylko ten konkretnie ja trochę się zawiodłam że laktator na baterie fajnie by było gdyby miał akumulator w sobie i można by bylo ładować go i używać bez kabla. Ale I tak super że jest opcja bezprzewodowa.
Opinia przesłana. Butelka przecudna! Laktator całkiem cichy - właśnie jego głośności bardzo się obawiałam. Szkoda, że nie można bezpośrednio podłączyć butelki Haberman do laktatora.
Aiisa zawsze można kupić baterie-akumulatorki ![]()
Justyna wiem wiem ale to nie to samo
Justyna A nie udalo ci się podłączyć za pomocą przejściówki jak do tego pojemnika do przechowywania pokarmu?
Aisa, mnie się podoba opcja na baterie, je można zawsze mieć w zapasie. Super, że w zestawie jest woreczek, transport laktatora jest bezpieczny i wygląda estetycznie
Hej,
Dziewczyny, nie mogę dodać opinii… nie wyświetla mi się formularz. Może w inny sposób dodaje się opinie?
Kontrolajakosci możesz bezpośrednio wysłać opinię w emailu na adres: porady@canpolbabies.com
tak zrobię:) dzięki
myślałam że jakiś specjalny formularz jest potrzebny do dodania opinii na testowane produkty.