Testerki zestawu Piraci lipiec 2018

Jeju…jestem przeszczesliwa ze synek w wrześniu jak sie urodzi będzie mogl przetestować tak śliczna karuzele…i piszczalke, a starszy synek mial podobna piszczalke ale juz komus ja kiedyś dalam i byla jego ulubioną zabawka…także Bardzo Dziękuję Canpol za przetestowanie tak.wspaniałego zestawu;-)

Drogie Mamy,

własnie opublikowałyśmy listę lipcowych testerek zestawu PIRACI:

https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Świetnie Dziękujemy bardzo! :slight_smile:

O kurcze ale super dla następnego dzidziusia będzie ! a i synek pewnie skorzysta :slight_smile:

Dziękujemy jeszcze raz!!!:slight_smile:

Dziękuję :slight_smile: !!!

Córcia ma 4 miesiące przyda jej się nowa karuzelka do potestowania i piszczałka

Dziękuję ślicznie!:slight_smile: Już wkrótce nowy członek rodziny przetestuje ten wspaniały zestaw:)

Bardzo dziękujemy :slight_smile: z przyjemnością będziemy testować zestaw PIRACI :smiley:

My również dziękujemy :slight_smile:

Ogromnie dziękuję! Za miesiąc będzie z nami Ania i kontrastowe zabawki to idealny prezent! Bardzo, bardzo się cieszę :slight_smile:

Bardzo dziękujemy :slight_smile: Obecna karuzela nie do końca się sprawdza, więc z niecierpliwością czekamy na piratów :slight_smile:

Piracik bialo czarny to ulubiona zabawka obojga moich dzieci uwielbiał ją starszak i teraz córcia
Karuzelka będzie dopełnieniem kolekcji ulubiencow :slight_smile: wraz z piszczałką :slight_smile:

Bardzo dziękuję.

Dziękujemy, już nie mogę się doczekać reakcji córki :slight_smile: oglądałam zdjęcia i powiem Wam, że jestem pod wrażeniem żywej kolorystyki. My dopiero zaczynamy kolekcjonować „piratów”, ale za to mamy już kolekcję z niebieskim misiem :slight_smile:

Bardzo dziękujemy :slight_smile: Córcia jest już z nami:) Akurat wczoraj wyszłyśmy ze szpitala:) Super niespodzianka :slight_smile:

Mama_Gratki co masz jeszcze z tej kolekcji? :slight_smile:

Z misia? Grzechotkę z kwadracikami. Wydawała mi się za ciężka ale moja córa sprawnie ją trzyma i zaczyna powoli grzechotać :slight_smile: piszczałkę i zawieszkę do wózka. Oglądałam już matę piracką - podoba mi się funkcja kojca.

Madzia gratuluję!!! :*****
A ja dziękuję i gratuluję pozostałym Mamusiom.

gratulacje mamusie <3