nic jeszcze nie ma informacji o poradach to może nadal ich nie ma
Może faktycznie w lipcu znowu ruszą ![]()
Aaa okej. Jestem nowa na forum, więc nie wie właściwie nawet na czym polegają te porady tutaj ![]()
Porady dodajesz na jaki temat chcesz ale porady które się powtarzają nie są publikowane. Piszesz po prostu od siebie co chcesz. Kopiowane z internetu też nie są dodawane. Musisz mieć swój pomysł i zrobić to tak od serca. Pełna instrukcja napewno się pojawi jak redakcja uruchomi porady ponownie
Redakcja prosi o zobaczenie maila. Bo trzeba podać adres do wysyłki
super dziękuję za wyjaśnienie
tez wgl nawet nie miałam pojęcia o co tam chodzi ![]()
O dziękuję za wyjaśnienie
właśnie coś widziałam już wcześniej, że wspominałyście o poradach, ale nikt nie wyjaśnił do końca o co chodzi ![]()
Tak już zauważyłam, zapomniałam wysłać ![]()
Tak racja , jak się uda to tylko miły dodatek ![]()
Podejrzewam , że porady będą od sierpnia. W tym mięsiącu jest podane , że do testów dostanie się 20 najbardziej pomocnych mam na forum. O poradach nic nie ma.
Pewnie tak , było by już coś pewnie wiadomo .
Na tym forum widzę że nie tylko ja mam taki rollercoaster w domu itp fajnie że dziewczyny tutaj nie mają kija w … no właśnie ![]()
Tak to jest tutaj najfajniejsze ![]()
Wsparcie naprawdę wiele daje.
Extra są te misiaczki ![]()
To jest fajne że tak każdy jest dla każdego . Byłam na innych grupach to same kłótnie i hejt ![]()
No bo to właśnie o to chodzi mi się wydaje. Mamy tutaj miło spędzać czas, wspierać sie i wymieniać doświadczeniami. Moim zdaniem forum nie jest od mówienia moja jest racja a ty nic nie wiesz
tu nie chodzi też o to żeby komentować każdego i odpisywać ,no tak masz rację, i już się naliczy kolejny post. Super że redakcja nie patrzy tylko na ilość postów ale te na ich jakość. Można napisać 10 naprawdę pomocnych postów i wygrać nagrodę a można napisać 100 byle jakich i nie dostać nagrody. Trzeba po prostu pisać posty tak od serca od siebie zeby innym mamom pomóc ![]()
![]()
I to same kobiety takim jadem strzelają …
Kobiety są najgorsze same sobie wrogiem są. A najgorsze jak kobieta która rodziła dzieci powie ci ale się roztylas po tej ciąży. No masakra. Teraz szwagierka będzie rodzić i fakt dużo przytyła ale między dziećmi będzie 1.5 roku różnicy więc nie zdarzyła zrzucić po jednej a już w drugą zaszła. Rozmawiałam z nią ostatnio i mówi że taka gruba jest itp. a ja mówię no po jednej nie zrzucilas w drugą zaszłas to co ty byś chciała jak modelka z brzuszkiem wyglądać ![]()
mówię do niej szpilki sobie załóż to optycznie będziesz smuklejsza hahaha ale się uśmiała mówi że od razu jej humor poprawiłam ![]()
ja nie mam jakoś zazdrości w sobie czy coś. Jak dziewczyna jest ładna to też powiem że ładna no czemu mam nie powiedzieć jak tak jest. Dobrze dziewczyny ze my jesteśmy inne ![]()
No tak
ja pamiętam, w technikum byłam w klasie 22 osobowej z czego 20 to dziewczyny. Jezu, jakie były awantury ![]()
![]()
![]()