Testowanie produktów

Powiem Wam, że byłam kiedyś na innym forum dla mam i bez porównania nawet nie ma o czym mówić. Tutaj jest naprawdę taka wspierająca atmosfera. :heart: Nie widzę, żeby nikt na nikogo nie mówił źle. Jak się z czymś nie zgadza ktoś to jest normalna dyskusja. Nikt nie krytykuje drugiej mamy za to jak wychowuje dzieci.

1 polubienie

Każdy wychowuje jak chce. Tutaj wymieniamy się tylko doświadczeniami. Ktoś się może zgadzać lub nie :smiling_face:

1 polubienie

Najważniejszy jest wzajemny szacunek :blush:

1 polubienie

Zgadzam sie, tu naprawdę jest super atmosfera i fajnie się rozmawia bez oceniania.

1 polubienie

Tak jest fajnie. Dlatego tez jest tutaj duzo Mam :slight_smile:
Bylam tez chwilę na innym forum. Ale po powrocie do pracy jedno musialam zupełnie odpuscic.

Dokładnie! Właśnie to jest w tym najlepsze można się uczyć od innych i zawsze znaleźć coś nowego, co naprawdę pomaga

Haha, no właśnie, Anonimki czasem potrafią zaskoczyć swoją spryciarnością :smile:

A takich dużo się znajdzie :hear_no_evil:

Tak dokładnie każdy ma prawo mieć swoje zdanie :wink:

1 polubienie

Haha, to prawda, potrafią zaskoczyć.

1 polubienie

Właśnie to że daje się pisać z anonima to niektórym już całkiem przez to odbija

Hejo dziewczyny a co z poradami. Nie potrafię nigdzie znaleźć info.

Narazie nie ma porad, nie ma dokładnej informacji kiedy wrócą

Wiedzą że są wtedy niewidoczne i często potrafią nawet mocno zranić lub zaszkodzić drugiej osobie

Właśnie nigdzie nie ma informacji. @CanpolBabies_Redakcja może odpowiecie nam kiedy będą porady? :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Może jeszcze w tym miesiącu nie będzie :slight_smile:

Śliczne rzeczy naprawdę :slight_smile:

Redakcja na pewno znać :slight_smile:

Na pewno pojawi sie informacja jako porady wrócą :slight_smile:

Teraz już pewnie za późno żeby się pojawiły , może od nowego miesiąca;)